求翻译。。谢谢了。。

Everyoneshouldhavealifedownonfeelings-Thanksgiving,wehaveThanksgivinglife,familyThank... Everyone should have a life down on feelings - Thanksgiving, we have Thanksgiving life, family Thanksgiving, Thanksgiving life, the community Thanksgiving ... ...

If, like me to choose my first Thanksgiving to the parents. They let me come to this colorful world, and they spared no effort to support me grow up in their harvest success, I am pleased to join with me, and sow the tears of joy; they are in my frustration, I am encouraged by, I am inspired; loud voice exhort, and look forward to a report, the parents of the heart and blood flowing from time to time in my whole body.

If you only Thanksgiving parents may be too narrow. We would also like to live Thanksgiving. As long as grateful, then your life will be happier! Life is fair, she will not deceive you, as long as you pay, there will be a return. Despite the sometimes smooth, sometimes despite the numerous reefs; singing, even though at times laughing, even though at times sad depression. This is the life, gave us hot Suanku salt, gave us flowers and sunshine. No matter the kind of situation is that Thanksgiving should live, or where colorful? !

But also everyone around Thanksgiving. Grateful to those who encourage you, because he brought you to power; grateful for your help, because he told us what to give; spur thank you, because he removes your karma; grateful to those who have hurt you, because His temper your mind; to thank those who have deceived you, because he has enhanced your knowledge; to thank those who have abandoned you, because you have to teach him self-reliance; grateful for your trip, because he strengthens your ability to ... ...

Thanksgiving did not know how a person, not like a fish breathe, can not survive a moment;

Thanksgiving know a person, just like the flowers bees encounter, as encountered in the desert oasis, just like horses came face in the world so beautiful!

Let's hearts with gratitude, singing aloud in front of the world, "the heart of Thanksgiving, thank you, with my life ... ..."
大家应该有生活下来在感觉-感恩,我们有感恩生活,家庭感恩,感恩生活,社区感恩…… 如果,象选择我的第一感恩的我对父母。 他们让我走向这个五颜六色的世界,并且他们在他们的收获成功不遗余力支持我长大,我高兴地加入与我,并且播种喜悦泪花; 他们在我的失望,我被鼓励,我被启发; 大声的声音告诫,并且盼望报告、心脏的时常流动在我的整体的父母和血液。 如果您仅感恩父母可以是太狭窄的。 我们也希望居住感恩。 只要感恩,然后您的生活将是更加愉快的! 生活整整,她不会欺骗您,只要您支付,有回归。 尽管有时光滑,有时尽管许多礁石; 唱歌,即使时常笑,即使时常哀伤的消沉。 这是生活,给了我们热的Suanku盐,给了我们花和阳光。 问题这情况不是感恩应该活,或者在五颜六色地方? ! 而且大家在感恩附近。 感激鼓励您的那些人,因为他带来您供给动力; 感恩对您的帮助,因为他告诉了我们怎样给; 因为他取消您的羯磨,踢马刺感谢您; 感激伤害了您的那些人,因为他的脾气您的头脑; 感谢欺骗了您的那些人,因为他提高了您的知识; 感谢抛弃了您的那些人,因为您必须教他自力; 感恩对您的旅行,因为他加强您的能力…… 感恩不知道一个人,不象鱼怎么呼吸,不可能生存片刻; 感恩认识一个人,象花蜂遭遇,如遇到在沙漠绿洲,象马来了在很美丽的世界的面孔! Let' 充满谢意的s心脏,大声唱歌在世界前面, " 感恩的心脏,谢谢,有我的生活…… "
adgjk2568
每个人都应该有自己的生活感受 - 感恩节,我们感恩生活,感恩生活,感恩家庭,社会的感恩节... ... ... ...

如果像我选择我的第一个感恩节给父母。他们让我来到这个多彩的世界,他们不遗余力地支持我成长,他们收获成功,我很高兴与我一起,播撒欢乐的泪水,他们在我的挫折,我深受鼓舞,我的灵感;响亮的声音叮咛,并期待着一份报告,不时流淌在我的整个身体的心脏和血液的父母。

如果你只感恩父母可能过于狭窄。我们也想住感恩。只要感谢,那么你的生活会更快乐!生活是公平的,她不会欺骗你,只要你付出,就会有回报。尽管有时顺利,有时尽管众多的珊瑚礁;唱歌,即使笑,有时,即使在次伤心抑郁症。这是企业的生命,给了我们热酸苦盐,给我们的鲜花和阳光。无论是那种情况,感恩生活,或五颜六色? !

但也是每个人在感恩节。感谢那些鼓励你,因为他给你带来了电源;感谢您的帮助,因为他告诉我们,要什么给刺激谢谢,因为他消除你的业力;感谢那些伤害你,因为他的脾气你的心感谢那些欺骗你,因为他增进了你的知识;感谢那些已经放弃了你,因为你要教他自力更生,感谢您的旅行,因为他强化你的能力... ... ... ...

感恩不知道一个人,而不是像鱼一样呼吸,无法生存的时刻;

感恩知道一个人,就像花蜜蜂遇到,沙漠中的绿洲遇到,就像马在面对如此美丽的世界!

让我们感激的心,在世界面前放声歌唱,“感恩的心,谢谢你,我的生活... ...”
百度网友17864c1
每个人都应该有一个生活在感情-感恩节,感恩节是家庭生活,感恩,感恩生活,感恩的社区……
如果,我选择我的第一个感恩节的父母。他们让我来到这个多彩的世界,他们不遗余力地支持我成长在收获成功,我很高兴我加入,并播下欢乐的泪水;他们在我的挫折,我很受鼓舞,我的灵感;响亮的声音劝,期盼与报告,父母的心脏和血液流动不时在我的全身。
如果你只有感恩父母可能太窄。我们也喜欢过感恩节。只要心存感激,那么你的生活会更快乐!生活是公平的,她是不会骗你的,只要你付出,必有回报。尽管有时候顺利,有时候尽管许多珊瑚礁;唱歌,虽然有时笑,尽管有时悲伤抑郁。这就是生活,给了我们热酸苦盐,给我们的花朵和阳光。无论那种情况是感恩生活,或在五颜六色的?!
也是大家感恩节。感激鼓励你的人,因为他使你力量;感谢您的帮助,因为他告诉我们什么给;刺激感谢你,因为他把你的业力;感谢伤害你的人,因为他的脾气你的心;感谢欺骗你的人,因为他增进了你的知识;感激遗弃你的人,因为你教他自立;感激绊倒你的人,因为他强化了你的能力……
感恩不知道怎样一个人,像鱼一样不能呼吸,无法生存的时刻;
懂得感恩的人,就像蜜蜂遇到的花朵,遇到了沙漠中的绿洲,就像马面对的世界如此美丽!
让我们的心与感激,歌声在世界面前大声说,“感恩的心,感谢你,我的生命………”