求:英文翻译成中文

1.Physiciansneeedtoconveymessagethathypertensionisthefirst,andeasilymeasurable,irreve... 1.Physicians neeed to convey message that hypertension is the first, and easily measurable, irreversible sign that many organs in the body are under attack. Perhaps this message will make people think more carefully about the consequences of an healthful lifestyle and give preventative measures a real chance. 展开
他的眼泪笑了
1.Physicians neeed传达消息,高血压是第一,和容易衡量的,不可逆转的标志,在体内的许多器官受到攻击。也许这个消息将使人们更仔细地思考有关健康生活方式的后果和预防措施的真正机会。
flamosb
大意是:医生们需要传递一个信息:高血压是很重要的,而且它是容易测量的,也是说明身体的器官是在受到攻击的重要标志。或许这样的信息可以让人们更加注重健康的生活方式,也会真正使用预防的方法。
百度网友d65a794
医生需要传达一条消息:高血压是第一,和容易衡量的,不可逆转的标志,在体内的许多器官受到攻击的消息。此消息可能会让人觉得更仔细地有关健康生活方式的后果和预防措施的真正机会。
Artemis夏
医生需要传达消息,高血压是第一,和容易衡量的,不可逆转的标志,在体内的许多器官受到攻击。也许这个消息将使人们更仔细地思考有关健康生活方式的后果和预防措施的真正机会。
请采纳
怪咖青年不言弃