帮我翻译!在线等,谢!

Oneday,thepolicereceivedareportthatsixmenhadstoppedatruck. Itwascarryingtwobagsf... One day, the police received a report that six men had stopped a truck.  It was carrying two bags full of something important.  The six men had gong when the police arrived.  After looking for three hours, the police found the truck and driver’s hands were tied behind his back.  The bad men had put something in his mouth so that he couldn’t shout.  The police climbed into the back of the truck and freed the driver.  They asked him what had happened.  “I was stopped soon after I left the bank,” the driver said.  “Six men stopped me and made me drive to the river.  “If you shout,” one of them said, “we will cut you into pieces.”  When I got to the river, they tied me up.  Then they threw me into the back of the truck.  There were two bags in it and they took one of them.  “How much money was there in the bag?” a policeman asked.  “There was not any money in it at all,” the driver laughed.  “Only some letters.  The money was in this one.  I was sitting on it for three hours!” 展开
百度网友c9e8869
一天,警方接到报告六名男子已经强行停止一辆卡车,车上有两大袋重要的东西。当警察赶到该六名男子已经走了。在搜寻三个小时后,警方找到了卡车,发现司机的手绑在背后。那些坏蛋放东西在司机的嘴里,使他不能喊。警方爬进卡车后面救了司机。他们问他发生了什么事。 “我离开银行不久就被抢劫了,”司机说。 “他们六人拦住了我,让我开车到河边。 “如果你喊,”其中一人说,“我们将把你切成片。”当我到河边,他们绑住了我。然后,他们全身心地在我的卡车里找钱。他们把其中的一个拿走了。 “袋子里多少钱?”一个警察问。 “没有任何钱,”司机笑了起来。 “只有一些信。钱是在这一个袋子里。我已经在上面坐在了三个小时,!“
mingming108
一天,警方接到报告有六名男子已经强行拦下一辆卡车,车上有两大袋重要的东西。当警察赶到时该六名男子已经走了。在搜寻三个小时后,警方找到了卡车,发现司机的手绑在背后。那些坏蛋把东西塞在司机的嘴里,使他不能喊。警方爬进卡车后面救了司机。他们问他发生了什么事。 “我离开银行不久就被抢劫了,”司机说。 “他们六个人拦住了我,让我开车到河边。 “如果你喊,”其中一人说,“我们将把你切成肉片。”当我到了河边,他们就绑住了我。然后,他们很认真在我的卡车里找钱。他们把其中的一个拿走了。 “袋子里多少钱?”一个警察问。 “没有任何钱,”司机笑了起来。 “只有一些信。钱是在这一个袋子里。我已经在上面坐在了三个小时,!“
德小于0c
有一天,警察收到的一份报告,六人已经停了一辆卡车。这是带着两满满一袋的很重要的东西。这六个人有贡当警察到达时。看了三个小时后,警察找到那部卡车和司机的双手被绑在背后。坏人把东西放进他的嘴里使他不能喊。警察爬进车的后面,解放了的司机。他们问他有什么事。“我很快就停在我离开银行,”司机说。“六人拦住了我,并使我开车到河里。“如果你大声喊,”他们中的一个说,“我们将把你切成碎片。“当我走到河边,把我绑了起来。然后他们把我摔车的后面。它有两个包,他们把其中的一个。“多少钱在那里袋吗?“一名警察问。“没有任何钱,”司机笑了。“只有一些信件。钱在这里。我是坐在了三个小时
马基雅维利2
一天,警察局收到一条报告说6个男人拦下了一辆小卡车。她载着2包重要物品。等警察到达时,这6个男人已经离开了。搜寻了3小时以后,警察找到了卡车,司机的手被绑在后面。坏人塞了些东西在他嘴里所以他不能呼叫。