翻译下面的短文 谢谢

Everyculturehasitsownidealofbehavior,andtheUnitedStatesisnoexception。There,childrenar... Every culture has its own ideal of behavior,and the United States is no exception。There,children are encouraged to be open and direct。Americans think that openness is a sign of honesty,and they are suspicious of silence and reserve。They feel that you must be hiding something if you do not speak out。They feel threatened by silence,which they do not trust or understand。Many other cultures ,however,do not value openness and directness highly。In fact,they discourage these qualities because,to them,openness and directness seen rude and childish。They do not signify adult behavior in their eyes。It is not surprising,then,that many cross-cultural misunderstandings have developed around openness and directness. 展开
YETINGKAI2008
每种文化都有自已的理想行为,美国也不例外。在那里,孩子们被鼓励要开放、直接。美国人认为开放是诚实的表现,他们对于沉默和保守提出怀疑。如果你不说出来,他们觉得你一定在隐藏什么。他们会因为沉默而感到受威胁,这一点他们不相信也不理解。然而,许多其它文化并不看重开放和直接。事实上,他们不喜欢这些品质。因为对它们而言,开放和直接意味着粗鲁和孩子气。在他们看来,不像成人的行为。因此,由于开放和直接所引起的许多种文化之间的误解也就并不令人吃惊了。

刚翻好。。。新鲜出炉,欢迎采用
你考试时候打英文短信还是蛮快的嘛 等我有空就发
追问
大哥快点吧  时间紧迫  有别的答案也一起发出来吧
jw276687081
每一种文化都有自己理想的行为,美国也不例外。在那里,孩子们被鼓励公开和直接。美国人认为,开放是一个迹象,诚实,和他们是可疑的沉默和储备。他们觉得你要隐藏的东西,如果你不说出来。他们觉得沉默的威胁,他们不相信或理解。很多其他文化,然而,没有价值的开放性和直接性高。事实上,他们阻止他们,因为这些素质,开放性和直接看到粗鲁和幼稚。他们并不意味着成人的行为在他们的眼睛。这并不奇怪,,,很多跨文化误解围绕开放性和直接性。