求助翻译~~!

Amethodforpreparingacoagulationcontrolsamplewhichisstableintheabsenceofbufferandwhich... A method for preparing a coagulation control sample which is stable in the absence of buffer and which has a clotting time within the range of normal human clotting times for reproducibly monitoring coagulation capability in a human patient comprising (a) collecting blood from a mammalian animal, (b) removing red blood cells from the blood to produce mammalian plasma, and (c) adding to the plasma an amount of at least one non-primate mammalian plasma that has been adsorbed with a coagulation factors II, VII, IX and X adsorbent prior to addition of the plasma to the mammalian plasma. 展开
准备一份凝方法是稳定控制样本,在缺乏缓冲、具有凝血时间范围内为正常人类凝血时间可以监测能力在一个人类的患者凝血(A)包括收集从哺乳动物的动物,(b)去除红细胞从血液中等离子体产生哺乳动物,(c)增加血浆量至少一种non-primate哺乳动物的等离子体,用混凝吸附的因素二、七、九前和X吸附剂的加入对哺乳动物血浆等离子体。
我是甲狸
一种 关于准备一个凝结物对照样式在缺少缓冲物时还是牢固的 的方法。 它的凝固时间范围在正常人在耐心地检验再生产凝固物的凝固时间内,包括a从哺乳动物身上收集血液b用从血液中提取出来的红细胞来生产哺乳动物的血浆c把血浆加入至少一种非灵长哺乳动物的血浆中,被一个凝结物因素ll,vll,lx吸收……
huayify
联系下我咯
临风待远行2