帮忙翻译一下,不要用翻译工具,谢谢。

JanMelawasborninPolandandhelostanarmandaleginanaccidentin200.Butthatdidn’tstophim.The... Jan Mela was born in Poland and he lost an arm and a leg in an accident in 200. But that didn’t stop him. The 15-year-old boy from Poland walked to the North Pole(北极)in 2004.
“If I can do it, other people can do great thing, too,” Mela said before he went.
Polish newspaper said Mela was the youngest person and the first disable(残疾) person to walk to the North Pole.
Mela walked to the North Pole with the help of a man-made leg.
After the accident, Mala felt sad for himself. But he didn’t lose hope. One day, he met Marek Kaminski. In 1996, Kaminski went to the North Pole and the South Pole in the same year. Mela wanted to see the North Pole, too. So Mela asked Kaminski if they could go together the next time. Kaminski said yes.
It took Mela twenty-one days to get to the North Pole. The last three or four days were really hard because of bad weather. But Mela didn’t give up going.
百度网友62dcefd
Jan Mela出生在波兰。在200年他在一场事故中丢了一条胳膊和一条腿。但这并没有阻止他。这个15岁的男孩在2004年从波兰走到了北极。
“如果我能做到,其他人也能做大事的,"Mela 走之前说。
波兰报纸说Mela是走到北极的最年轻的,也是第一个的残疾人。
Mela是借助于一条人造假腿走到北极的。
事故发生后,Mela很难过。但是他没有丧失希望。一天,他遇见了Marek Kaminski。在1996一年年,Kaminski去了北极和南极。Mela问Kaminski下次他们能否同行,Kaminski说可以。
Mela花了21天走到北极。最后的三四天因为坏天气很难熬,但是Mela坚持着没有放弃。
jingruofei01
珍 米勒生于波兰,1200年的时候由于一场事故,失去了一支胳膊和一条腿。但是这些并没有阻止他的脚步。2004年,15岁的他从波兰步行到北极。
“我能做到的话,别人也都能做出伟大的事情”在出发以前米勒如是说。
波兰报纸上说,米勒是当时最年轻、而且是第一个步行到北极的年轻人。
米勒是在一个人造腿的帮助下到达北极的。
那场事故之后,(起初)米勒觉得自己很不幸。但是他没有丧失信心。有一天,他遇到了马芮克 卡明斯基。1996年时,卡明斯基去了北极和南极。米勒也想去看看北极是什么样子。所以米勒问卡明斯基,他们是否可以下次一起去。卡明斯基同意了。
去北极花了米勒21天的时间。到达北极的前三四天,由于恶劣的天气,旅程是极辛苦的。但是米勒并没有放弃前行。
和才汉魂
简•麦勒出生在波兰,他在2000年的一次事故中失去了一只胳膊和一条腿。但这并没有难住他。这来自波兰的15岁男孩在2004年走到了北极。

出发之前麦勒说“如果我能做到这,那其他的人也就能做出伟大的事情来。”

波兰报纸说麦勒是步行到北极的最年轻的且是一位残疾人。麦勒是靠他那只人造腿的帮助步行到北极的。

事故发生后,麦勒感到自己很悲哀。但他并没有失去希望。有一天他见到了马立克卡明斯基。就在这一年,1996年卡明斯基走去了北极和南极。麦勒也希望能看到北极。所以麦勒要求卡明斯基,下次能和他一起去。卡明斯基答应了他。麦勒花了21天到了北极。由于恶劣的天气,最后的三四天真的很辛苦。但麦勒没有中途而废。