急急急!!!跪求,英语用定语从句造句!!

实习老师增老师是我们的好朋友和好老师,她身上我们学到了很多。她不得不回她正在读的华南师范大学。我们喜欢她的原因是她经常笑,和她相处的那段时间是我们最快乐的日子之一,我们永... 实习老师增老师是我们的好朋友和好老师,她身上我们学到了很多。她不得不回她正在读的华南师范大学。我们喜欢她的原因是她经常笑,和她相处的那段时间是我们最快乐的日子之一,我们永远也不会忘记她离开的那天(尽量用定语从句)
写作要求:只能同五个句子表达全部内容。
RandomUser2
1. Miss Zeng is a great teacher and friend of ours, from whom we have learned a lot.
2. She had to return to the South China Normal University, where she has been studying.
3. The reason we like her is that she smiles so often.
4. The days we spent with her are amongst our happiest time.
5. We will never forget the day when she left us.
手机用户68355
要克服愉快愉快坎坎坷坷预防哭uuuuuuuuuuuu

参考资料: 更换墨盒不能