求翻译文章 不要翻译器、 !!! 5

Manyanimalshidetostayalive.Theyhideinmanyways.Someanimalshideinleaves,someanimalshide... Many animals hide to stay alive. They hide in many ways. Some animals hide in leaves, some animals hide in the snow.Usually their colors or shapes help protect them. It is hard to see an Arctic seal in the snow. Its white fur helps protect it. Chameleons can hide by changing color.Their skin turns the same color as what is around them. Some chameleons can change color in as little as five minutes.Walking sticks look more like sticks than like animals.
Many animals try to look bigger than they are to stay alive.Some animals can make other animals think they are very big. If they look very big, animals tha.t are looking for food will run away. Bears can walk on two legs. Then they look very, very big and very, very scary. Some animals will run away from them.
Many animals try to stay around other animals. This helps them stay alive. Zebras stay close together so that they can help each other look out for danger. Seeing many stripes at once can also confuse animals that want to eat them.Some birds stay in a circle, each toward a different direction. In this way they can also help each other stay alive by looking all around for animals that may want to eat one of them.
褚铄0f9
许多动物隐藏来维持生命。他们藏在很多方面。有些动物藏在树叶,有些动物藏在雪中。它们的颜色和形状通常帮助保护他们。很难看到北极海豹在雪中。它的白色毛发帮助保护它。变色龙可以隐藏通过改变颜色。把自己的皮肤是什么颜色一样在它们周围的变化。一些变色龙可以改变颜色在仅仅五分钟。手杖看起来更像棍子比喜欢动物。

许多动物尝试看起来比他们要存活。有些动物能使其他动物认为他们是非常大的。如果他们看起来很大,动物有理。t正在寻找食物会跑开了。熊可以走路时用两条腿。然后他们看起来非常非常大,非常,非常可怕的。有些动物会逃避他们。

许多动物试图停留在其他动物。这使他们存活下来。斑马保持紧密,这样他们可以互相帮助寻找危险。看了许多的条纹也可以迷惑马上要吃他们的动物。有些鸟儿呆在一个圆里,每一个向不同的方向。以这种方式他们也可以互相帮助活著离开对于动物的观察四周可能要吃其中的一个。
qqsodm
许多动物隐藏来维持生命。他们藏在很多方面。有些动物藏在树叶,有些动物藏在雪中。它们的颜色和形状通常帮助保护他们。很难看到北极海豹在雪中。它的白色毛发帮助保护它。变色龙可以隐藏通过改变颜色。把自己的皮肤是什么颜色一样在它们周围的变化。一些变色龙可以改变颜色在仅仅五分钟。手杖看起来更像棍子比喜欢动物。
  许多动物尝试看起来比他们留下来
真我侠客
许多动物隐藏自己得以生存。它们通过很多方式来藏匿。一些动物藏在树叶下,一些动物藏在雪里。通常它们的颜色或形状有助于保护它们。很难在雪里看到一只北极海豹,它白色的毛发帮助保护自己。变色龙通过改变颜色来藏匿。它们的皮肤会变成自己周围东西的颜色。一些变色龙可以每短短的五分钟就变一次颜色。竹节虫看上去更像竹节而不是动物。
很多动物为了存活试图让自己看上去更大。一些动物可以让别的动物认为它们很大。如果它们看上去很大,那些觅食的动物会逃跑。熊可以用两条腿走路,然后它们就会看上去非常大,非常恐怖。一些动物就会从它们身边逃走。
许多动物试图呆在其它动物身边。这有助于它们存活下去。班马靠在一起因而它们可以帮助彼此提防危险。一下子看到许多条纹也可以迷惑想吃掉它们的动物。一些鸟呆在一个圈子里,每只朝向不同的方向。用这种方法它们可以看到周围所有想吃掉其中一只鸟的动物,以此来帮助彼此存活下来。
吐槽一句,全文用词真的很单调