今天是平安夜,我提前祝你圣诞快乐和新年快乐,希望你每一天都过得幸福快乐。 用英文怎样翻译

今天是平安夜,我提前祝你圣诞快乐和新年快乐,希望你每一天都过得幸福快乐。用英文怎样翻译... 今天是平安夜,我提前祝你圣诞快乐和新年快乐,希望你每一天都过得幸福快乐。用英文怎样翻译 展开
velocity_2005

Today is Christmas Eve. I wish you a merry Christmas and a happy new year in advance. I hope you have a happy day.

词汇解析:

hope

英 [həʊp]     美 [hoʊp]

v. 希望;期望;盼望

n. 希望

I hope to announce the winner shortly.

我希望马上宣布胜利者的名字。

hardly hope 不能指望

only hope 一地指望

扩展资料

词汇用法——

hope用作动词的基本意思是“希望”“期望”,指热切、专心致志地对未来的、积极的、崇高的、一些好的或有利的结果的盼望,含有一定的主观性,相信其可能实现。

hope既可用作及物动词,也可用作不及物动词。用作及物动词时,其后一般接动词不定式或宾语从句,但不能接名词、动名词作宾语,也不能接复合宾语; 用作不及物动词时,常与介词for连用表示“对…抱有希望”。

hope接动词不定式的完成体也是表达将来时间。

声贝楠S
Today is Christmas Eve, I wish you Merry Christmas and Happy New Year, ALSO.hope you happy every day !!!
咏雪云长4034
Today is safe night , I ahead of schedule wish you were Merry Christmas and the New Year are happy , (and) hope that you cross every day to get happily happiness. How translate in English.
dishangdance
大家同乐了