“原来如此”用英语怎么说? “原来是这样”用英语怎么说?

段段0102
  1.  So that is what [how] it is

  2. I see

  3. It explains the matter.

  4. So that's how matters stand.

  5. So this is your good works 你的所谓杰作原来如此 呀

  6. 'Oh,'he sneered,'that's it! “ 嘿, ” 他冷笑一声, “ 原来如此!

  7. So that's how it's done! 原来如此!

  8. Now it comes to me. 原来如此.

琴音煞人
口语的表达:I see(比较地道的美式表达法)
正式点的:It explains the matter.
So that's how matters stand.
That accounts for it
晨曦微露2022
知道合伙人教育行家
毕业伊始至今,从事外贸工作10余年。

原来如此
I see .
So that is what it is .
It explains the matter .
So that's how matters stand .
That accounts for it .

原来是这样
So it is
The original is so
世残奇猫大猫子Df
知道合伙人教育行家

原来是这样啊
I see

重点词汇释义
原来original; former; so; turn out to be; formerly
这样such; so; like this; this way; in this way
纷飞g雪嫣
原来如此I see
原来是这样I see