就业市场英语

蚂蚁嫁大象vR

就业市场英语job market.

词典:

job market; employment market; job machine

例句:

Every year, 250,000 people enter the job market.

每年有250000人进入就业市场。

The job market , as some experts predict , is not。

so hopeful this year .

210.45.192.19。

根据 你 对 就业 市场 的 了解 , 你 认为 你 所学 的 哪些 课程 能 直接 应用 于 这份 工作 ?

Based on what you know of the job market , which。

of your courses are directly transferable to this。

employment market就业市场 1.Bring Up College Graduates Employment Market;发展以高校为主体的毕业生 就业市场 。

TESOL官网