帮忙翻译,谢谢

1.BillGatesisaskillfulandintelligentbusinessman,andthehugesuccessofMicrosofthasmadehi... 1.Bill Gates is a skillful and intelligent businessman, and the huge success of Microsoft has made him a powerful person. Still, when people ask him about the secret of his success, he says it’s luck. But it takes more than luck to take one young man from a small, stuffy room with a noisy computer to the headquarters of a company that employs more than 20,000 people in 56 countries. That something is the secret of Microsoft — and of Bill Gates.

2.Some people seem to have their own ability in learning language. They can pick up new vocabularies, master rules of grammar, and learn to write in new language more quickly than others. They do not seem to be any more intelligent than others, so what makes language learning so much easier for them? If we take a close look at them we may discover a few of the techniques.

3.Successful language learning is active learning. Therefore, successful learners do not wait for a chance to use the language, but they ask these people to correct them when they make a mistake. They will try to communicate. They are not afraid to make mistakes and try again. It is more important for them to learn to think in the language than to know the meaning of every word.
百度网友0eb6cdf
比尔盖茨是一个有才华和聪明的商人。微软公司巨大的成功显示了他的强大。但是,当有人问及他成功的秘密时,他说那只是运气。但是,显然在运气以外有其他的因素能把一个从来自只有一台嘈杂电脑的又小又窄的房的人,变成为一个带领着一间在全球56个国家设有总部,超过20000个员工的公司。这里面一定有一些关于微软,甚至是比尔盖茨的秘密。

似乎有一些人在语言学习上是有天赋的。他们能够比其他人更快地记住词汇,掌握语法,和用新的语言来写作。他们看起来似乎不比其他人聪明,那究竟是什么令他们觉得学外语是一种简单的事情呢?如果我们能够对他们深入研究的话,我们可能会发现一些学习技巧。

成功的语言学习是一种主动的学习方式。所以,成功的语言学习者是不会去等待运用外语的机会,而是他们会去问那些人,并且叫他们之处其错误。他们会尝试去和别人交流。他们不怕犯错,他们敢于再次尝试。对他们而言,如何学会用一种语言来思考比起弄明白每一个单词的意义更加重要。
------------------------------------------------------------------------------------------
翻译完了,呵呵。这是我自己翻译的。
希望对楼主有帮助。
southwesten
1、比尔·盖茨是一个技术精湛、精明能干的商人,微软的巨大成功使他成为一个挺有影响力的人。然而,当人们问及他的成功的秘密时,他说是靠运气。但对于一个从一间闷人的小屋伴着吵人电脑的年青人来说能进入一家在56个国家拥用2万多员工的大公司的总部工作需要的不仅仅是运气。那就是微软的秘决,同时也是比尔·盖茨的秘决。

2、有些人看起来有他们自己的学习语言的能力。他们可以随时随地学会新的词汇,掌握新的语法规则,学会用新的语言来写作,而这一切都要比别人快得多。他们看起来并不别人更聪明,那么是什么东西使得他们学习语言要比别人容易得多呢?如果我们认真的去审视他们,或许我们会发现一些技巧。

3、成功的语言学习是积极学习。因此,成功的学习者不会去坐等使用语言的机会,但他们会请这些人去指正他们所犯的错误。他会试着去交流。他们不会害怕犯错误而且会再次尝试。对他们更为重要的是要学会用该语言去思考而不是仅知道每个单词的意义。
墨杜莎0902
比尔盖茨是一个聪明能干的生意人,微软的巨大成功使他成了一个很有实力的人。然而,当他被问及到成功的秘密是什么的时候他总是说那只是运气。当然,一个年轻人从狭小、脏乱喧闹的计算机房间到一个拥有56个国家的20000人的公司的总监,这不仅仅是运气而已。那是微软和比尔盖茨的秘密所在。
有些人看上去都有自己学习语言的能力,他们能够掌握新的词汇、语法规则,学习到去用新的语言进行写作他们看上去并不比别人更有学语言的天赋,这是什么让他们学习外语这么容易呢?如果我们仔细瞧瞧就会发现一些技巧的。
成功的语言学习是积极的学习。因此,成功的语言学习者都不会等待使用语言的机会,而且当他们犯了错误的时候他们会询问别人给以指正。然后他们就将继续学习,并不害怕犯错而再次尝试,对他们来说,学习用这种语言来思考比学习这种语言的每一个单词要重要的多。