英语高手进!!!!!

----thedeafchildren,theyoungladyhaslittletimetocareforherowndaughterA.DevotedtoteachB... ----the deaf children,the young lady has little time to care for her own daughter A.Devoted to teach B.Devoted herself to teach C.Devoting herself to teaching D.Devoting herself to teach 我想知道A为什么是不对的 展开
hsip54

devote oneself to (doing) sth 致力于……,全身心地投入到……。其中to是个介词,后跟名词、动名词。Devoting herself to teaching是现在分词作状语,表示原因。故答案选C。
追问
A不可以吗 不是有 Be devoted to 吗?
追答
Be devoted to (doing) sth. 其中to也是个介词,后跟名词、动名词。
圈圈7点
(⊙o⊙)…。。因为后面的主语是the young lady,~所以前面是主动。。

我对语法不太通。。。看感觉的。。勉强提点自己的看法咯~