请教!! 以下内容翻译过来是什么意思?!! 6.1-2

DearMrShenWEhadnewinquiryorderasbelowdetailforourIZUMIbuyer,IfwesendtheofficialPOonto... Dear Mr Shen

WE had new inquiry order as below detail for our IZUMI buyer, If we send the official PO on tomorrow, would you let us know your best del date include L/D stage until ready goods..
Kindly help to check and be informed as soon as possible,, many thanks
哈里波波Uv
亲爱的沈先生
我们有明细数据的下方的新查询命令给我们的泉买家,如果我们发送官方宝,明天你会让我们知道您最佳的德尔日期之前准备好货物包括 L/D 阶段...好心的帮助检查,并会尽快、、 告知谢谢
干锅竹笋
我们有新查询订单如下细节对于我们IZUMI买家,如果我们让官方PO在明天,你会让我们知道您的最佳德尔日期包括L / D阶段直到制成品. .
请帮助检查并尽快通知,,多谢
亲爱的沈丁立我们有新的查询订单如下细节对于我们IZUMI买家,如果我们让官方PO在明天,你会让我们知道您的最佳德尔日期包括L / D阶段直到制成品. .请帮助检查并尽快通知,m