求帮忙翻译一下吧,各位亲。

匿名用户

很高兴见到你你和我一起画画,我特别高兴,请你帮我画一画,可不可以呀?李秋说,可以可以,那你给我发吧!
匿名用户
我很高兴收到你的电子邮件我来自中国北京我在6年级。我妈妈是个英语老师
追问
谢谢,请继续翻译下去
匿名用户
好吧
丽红lihong123
Dear Lucy, 亲爱的路西,
I'm very happy to get your email. 收到你的邮件我很开心。
I'm from Beijing, China. I'm in Grade Six. 我来自中国北京。六年级。
My mother is an English teacher. 我妈妈是英语老师。
Every morning, she gets up at 6:00. Then she cooks breakfast. 每天早上她六点起床。然后她做早餐。
She goes to school at 7:00. 她七点去学校。
She has four lessons a day. 她一天有四节课。
Her students often learn English by singing, chanting and playing games. 她的学生经常通过唱歌和做游戏学英语。
They like her lessons very much. 他们非常喜欢她的课。
She goes home at about 5:30 in the afternoon, and then she cooks dinner. 她下午五点半回家,然后做晚饭。
After dinner she often takes a walk with my father. 晚饭后她经常和我爸爸散步。
She reads English stories to me. 她给我讲英语故事。
I love my mother and father very much! 我非常爱我爸爸妈妈。
Please tell me about your parents, Lucy. 请告诉我关于你父母的事,路西。
Best wishes, Li Yan 最好祝愿,李妍