哪位高手能告诉我这段内容的翻译!谢谢了!

)Penguinslivetogether,buteachpairhastheirownground.(2)Whenapenguinwantstowalkthroughi... )Penguins live together, but each pair has their own ground. (2)When a penguin wants to walk through its neighbour’s __________, it must ask for permission(许可).If it doesn’t , they will fight. They also fight for fish.All the penguins are good parents.The father penguins are perhaps the best parents in the world. The mothers are away for about two weeks after they lay eggs. Then the fathers look after the eggs. If the eggs got cold ,there will be no chicks. There is no food. The snow falls and the wind blows. But the fathers don’t move. Father penguins will fight if a father leaves a chick for a minute. They fight because they all think the chick is theirs. Penguins are strange and wonderful birds. 展开
澄心依旧
企鹅是群居动物,但是每一对企鹅都有他们自己的领地。
当一只企鹅想要经过他的邻居的领地时,就需要得到对方的许可。如果不被允许,他们就会发生打斗。
他们也会为了鱼而战。所有的企鹅都是优秀的父母。企鹅爸爸也许是世界上最优秀的父亲。企鹅妈妈会在产卵后离开两周。然后由企鹅爸爸照看企鹅卵。如果企鹅卵遇冷,就不会孵化。没有食物,雪落风吹,但是企鹅爸爸坚定不移。如果一只企鹅爸爸离开小企鹅一分钟,他将会遭到其他企鹅爸爸的攻击。他们会攻击离开的企鹅是因为他们认为小企鹅是他们的孩子。企鹅是奇特而超凡的鸟类。
hh_candy
企鹅们生活在一起,但每一对都有他们自己的地盘。
当一只企鹅想要走过另一只企鹅的地盘时,他必须获得许可。
如果他不许,他们就会打架。
他们也为了鱼打架。
所有的企鹅都是好父母。
企鹅父亲或许是这世上最好的爸爸了。
妈妈们产蛋后会离开大概两个星期。
爸爸们就会照看蛋。
如果蛋变冷了,那就孵不出小企鹅。
没有食物,风雪交加。但企鹅爸爸也不会动。
如果企鹅爸爸离开了小企鹅一小会,企鹅爸爸们会打起架来。
他们打架是因为他们都觉得那个小企鹅是自己的。
企鹅们真是又奇怪又优秀的鸟类。
百度网友3383da0
空格填 ground.
关于企鹅的一篇介绍文章。
追问
这个我知道,就是不太看得懂什么意思?可否帮翻译下全文呢,谢谢了!