求下文英语翻译 100

1988年,马云从杭州师范学院外国语英语专业毕业,获文学学士学位,之后被分配到杭州电子工业学院(现杭州电子科技大学),任英文及国际贸易讲师。之后马云成为杭州市优秀青年教师... 1988年,马云从杭州师范学院外国语英语专业毕业,获文学学士学位,之后被分配到杭州电子工业学院(现杭州电子科技大学),任英文及国际贸易讲师。之后马云成为杭州市优秀青年教师,发起西湖边上第一个英语角,开始在杭州翻译界有名气。
1992年,由于很多人来请马云做翻译,马云成立海博翻译社,请退休老师做翻译。1994年,海博翻译社营收持平。其中来自西雅图的外教比尔和马云聊互联网,马云开始寻找机会决定创业。1995年年初,海博翻译社开始赚钱。马云作为翻译来到洛杉矶沟通落实一起高速公路投资未果后。从洛杉矶飞到西雅图找比尔,比尔领马云去西雅图第一个ISP公司VBN参观。[6]
QQ320565907
1988年,马云从杭州师范学院外国语英语专业毕业,获文学学士学位,之后被分配到杭州电子工业学院(现杭州电子科技大学),任英文及国际贸易讲师。之后马云成为杭州市优秀青年教师,发起西湖边上第一个英语角,开始在杭州翻译界有名气。
In 1988, Ma Yun graduated from foreign languages English in Hangzhou Normal University, received a bachelor's degree in literature, and then was assigned to the Hangzhou Insitute of Electronic and Technology (now Hangzhou Dianzi University), as a lecturer in English and international trade. After Ma has become an outstanding young teacher in Hangzhou City, launched the first English corner on the edge of West Lake, began to be famous in the translation circles in Hangzhou.
1992年,由于很多人来请马云做翻译,马云成立海博翻译社,请退休老师做翻译。1994年,海博翻译社营收持平。其中来自西雅图的外教比尔和马云聊互联网,马云开始寻找机会决定创业。1995年年初,海博翻译社开始赚钱。马云作为翻译来到洛杉矶沟通落实一起高速公路投资未果后。从洛杉矶飞到西雅图找比尔,比尔领马云去西雅图第一个ISP公司VBN参观
In 1992, due to a lot of people to ask Ma Yun to do the translation, Ma Yun set up Haibo translation agency, please do the retired teacher. In 1994, Haibo translation agency revenue flat. Which comes from the foreign teacher Bill and Ma, Ma, Seattle, Ma began looking for opportunities to decide the business. At the beginning of 1995, Haibo translation agency started to make money. Ma Yun came to Losangeles as a translation communication implement together the highway investment failed. Fly to Losangeles from Seattle to find Bill, Bill led ma to Seattle first VBN company ISP visit