英语作文,翻译一下,并且帮我改改

Deardadandmum,you'resoselflessthatyoualwayskeepallgoodthingsforme.You'resodiligenttha... Dear dad and mum,you're so selfless that you always keep all good things for me.You're so diligent that you keep on working all day long in order to make a living.Thank you for giving my life.Thank you for your love.Please believe me.I will try my best,I want to see the smile in your eyes.I love you forever . 展开
失溺满失静1g
“我的爸爸妈妈,你们这样无私地把好的东西都给我留着。你们这样勤勉地为了谋生而全天工作。谢谢你们赋予我生命。谢谢你们对我的爱。请相信我。我会尽最大努力,我想看到你们眼中的微笑。我永远爱你们。”

语法用词没有什么大问题,就是由于汉语思维,部分地方有些重复。我大概做一下改动,你看是否满意。

Dear dad and mum,you are so selfless that you always keep all good things for me and so diligent to keep on working all day long in order to make a living.Thank you for giving me(这里要加第一个宾语me) my life as well as your love.Please believe that I will try my best.I want to see the smile in your eyes.Love you ,forever. ”

【公益慈善翻译团】真诚为您解答!
追问
你能翻译一下你写的吗,能做多大改动就做多大改动过~我会加分的
追答
我写的基本上跟你的意思是一样的:
“我的爸爸妈妈,你们这样无私地把好的东西都给我留着。你们这样勤勉地为了谋生而全天工作。谢谢你们赋予我生命和对我的爱。请相信我会尽最大努力。我想看到你们眼中的微笑。永远爱你们。”
elinaeng
亲爱的爸爸妈妈,
你是如此的无私,你总是让我得到所有的好东西。为了样家庭,一天到晚一直工作。谢谢你给我的生命。 谢谢你给我的爱。请相信我,我会尽我所能,我希望看到你眼里的微笑。我会永远爱你。

Dear Dad and Mum,
You're so selfless that you always keep all the good things for me. You're so diligent that you keep on working all day long in order to make a living. Thank you for giving me life.Thank you for your love. Please believe me that I will try my best,and I want to see the smile in your eyes. I love you forever.
歌歌fan
亲爱的爸爸和妈妈,你真是无私的,你总是把我一切美好的事物。你这么用功,你继续工作了一整天为了生计。谢谢你给我的生命。谢谢你。请相信我。我会尽我最大的努力,我想看到你眼中的微笑。我永远爱你。
szmxhangyang
亲爱的爸爸妈妈,你是如此的无私,你总是把所有美好的事物对我来说。你这么用功,你要继续工作,整天为了谋生。谢谢你给我的生命。谢谢你的爱。请相信我。我将尽我最大的努力,我希望看到在你眼中的微笑。我永远爱你
一半的海之家
我的爸爸和妈妈,你们是如此的自私以至于你们一直为我提供优越的条件。你们如此的勤奋以至于你们为了养家糊口而整天忙忙碌碌。感谢你们给予我生命。感谢你们的爱。请相信我。我会尽力的,我想在你们眼中看到笑容。我永远爱你们。
doris8920
亲爱的爸爸妈妈,你们无私的为我提供最好的;你们为了生活,费尽心血努力工作。感谢你们给与我生命与爱。请相信我,我将尽我所能做到最好,我要看到你们发自心底的笑容,我永远爱你们。

望采纳