外贸英语合同翻译

BothPartiesheretoherebyagreethatthequantityofCopperCathodePlatesundertheAgreementshal... Both Parties hereto hereby agree that the quantity of Copper Cathode Plates under the Agreement shall be 1000 (one thousand) MT spot purchase followed by 2000
(two thousand) MT per month (actual quantity is subjected to Buyer’s requirement) for a period of one year plus rollovers and extensions.
jmszas
合同双方在此同意铜阴极板的现货购进数量为1000吨,在之后的一年及延长期内每个月的数量为2000吨(实际数量根据买方的需求而定)。
追问
进货量为1000吨,和每月2000吨,这两个不是矛盾吗?如何能又一千,有两千?
spot purchase follow by 2000 这个是啥意思?
追答
spot purchase是现货购进。。就是第一批货进货量吧!就是第一批货是1000吨

followed by是随后的意思。。。之后每月再根据需求供货2000吨。。不矛盾呀!
语言桥
匿名用户
缔约双方同意,数量的铜阴极板根据协议应该是1000(一千)购买现货,其次是2000(二千)(实际数量每月根据买方要求)为期一年加上翻转和扩展。