急急急急,翻译一下

Asweallknow,theenvironmentaroundusisgettingworseandworse.Insomeplaceswecan’tseefishsw... As we all know, the environment around us is getting worse and worse. In some places we can’t see fish swimming in the river or trees on the hills. Some people even have no clean water to drink.
Recently, a new lifestyle called low carbon life is spreading every comer of our country. The meanings of low carbon are low energy and no waste. It is such an important project that I can’t wait to express my ideas on how to promote it.
First,we should set up a no-car day every week in our school. Because cars not only cause serious air pollution but also waste energy. on the no-car day, neither students nor teachers are allowed to drive to school. At the same time,just walk or run. Use our legs and enjoy the fun.
Second, we had better not use plastic bags any more . No one can stand the “white pollution”,so it is wise to use cloth bags which can be used again and again.
Finally ,one thing that we should keep in mind is that every big thing comes from the small details. So, as students, we ought to turn off the lights the moment we leave, use both sides of the paper, and reuse our textbooks and so on
.All in all, it weighs greatly for all of us to put the low carbon lifestyle into practice. Just set our mind to these:no-car days, no plastic bags, and no waste. Let’s do it now.
嘚嘚嘚c
我们都知道,我们周围的环境越来越糟。在一些地方,我们不能看到鱼在河里游泳或树木在山上。有些人甚至没有干净的水喝。最近,一种新的生活方式称为低碳生活传播我们国家的每一个角落。低碳的意义是低能耗和废物。这是一个重要的项目,我迫不及待地表达我的想法如何实现它。首先,我们应该建立一个无车日每周在我们学校。因为汽车不仅会造成严重的空气污染,又浪费能源。在无车日,学生和老师都不允许开车去学校。同时,只是走或跑的。使用我们的腿和享受的乐趣。第二,我们最好不要使用塑料袋。没有人能忍受“白色污染”,因此使用布袋可反复使用的智慧。最后,有一件事我们应该记住的是,每一个大的东西都来自小细节。因此,作为学生,我们应该关灯,当我们离开的时候,使用纸的两面,利用我们的教科书等等。总之,它的重量大大都付诸实践低碳生活方式。只是这些设置我们的思想:无车日,没有塑料袋,没有浪费。让我们现在就做。
3伞
我们知道,这个养育着我们的世界的环境越来越差。在某些地方,我们不能
567woaiwen123
众所周知,我们周围的环境每况愈下。一些地方已经到了河里不见鱼,山上不长草的地步。有些居民甚至连清洁饮水都成问题。
最近,一种名为低碳生活的生活方式风靡全国。低碳意味着低能耗、无浪费。这是一项重要工程,我真想将我的推广主意一吐为快。
第一,我们应制定每周校园无车日。因为,机动车不仅是污染空气也耗能。在无车日里,禁止师生驾车到校。同时,我们可以步行、跑步。享受徒步的乐趣。
第二,我们宜停用塑料袋。大家都受不了“白色污染”,所以使用可再循环利用的布袋是明智之举。
最后,我们应当牢记“千里之行始于足下”,作为学生,我们应该做到及时关灯,两面用纸,再利用课本等等。
总之,将低碳生活方式付诸实践对我们很重要。记住了,无车日,无塑料袋,无浪费。现在就行动起来吧。
PS:手工翻译。
abam1121
众所周知,我们周围的环境越来越差。有些地区我们甚至在河水里看见游动的鱼儿或者山上的树。有些人甚至没有可以引用的水。
最近,一种新的生活方式,即低碳生活在我们国家的每个角落流传。低碳生活的核心就是节能和无污染。这是一个很重要的项目,所以我很急切想说些我的观点关于如何推广它。
首先,在学校每周我们要做到不使用汽车,因为汽车不仅引起一系列环境污染,还会有能源浪费,这样的规范下,老师或者学生都不可以开车去学校,但可以步行或者慢跑,即使锻炼了身体,同时也享受途中的乐趣。
其次,我们不要再使用塑料袋,没有人可以忍受白色污染,最好的办法就是用可以循环使用的布袋。
最后,我们要谨记忽略小问题会出大事。因此,作为一名学生,不在室内,要随手关灯,用双面纸,书本可以重复利用等。
总之,我们每个人都要做到把低碳生活落实到实践中。只要在心中记住:不用汽车,不用塑料袋,不浪费,让我们从现在开始做起。