求助,请帮忙翻译一下这段话(中译英,物流类),谢谢!

SJ-001和SJ-002,是否可以推迟交期至6月2日,如果可以我们要求货物的生产日期也要是最新的。sj-003,sj-004这些订单我们请求取消。... SJ-001和SJ-002,是否可以推迟交期至6月2日,如果可以我们要求货物的生产日期也要是最新的。

sj-003,sj-004这些订单我们请求取消。
祈祷健康平安13
Regarding SJ-001 and SJ-002, May we put off the handover date until June 2? If delay is allowed, it's requested to provide the goods with latest date of manufacture as well.
Besides, we'd like to cancel the orders SJ-003 and SJ-004.
自己翻译的,满意请采纳。
语言桥
哈哈哈秋hhhq
SJ-001 and SJ-002, whether can delay delivery until June 2nd, if we can demand the goods production date if the latest.

Sj-003, we request to cancel the order sj-004.
EHS小白加油
SJ - 001 and SJ - 002, whether can delay the delivery date to June 2,, if can we ask the goods production date is the latest. - | --
sj - 003, sj - 004 we request to cancel these orders.
俄jiao朱贺
的是是是的规范才飞是才吗