帮忙翻译下面的文章。英译汉。多谢啦!

Ifyouweretobeginanewjobtomorrow,youwouldbringwithyousomebasicstrengthsandweaknesses.S... If you were to begin a new job tomorrow,you would bring with you some basic strengths and weaknesses.Success or failure in your work would depend,to a great extent,on your ability to use your strengths and weaknesses to the best advantage.Of the utmost importance is your attitude.If a person begins a job and believes that he isn't going to like it or knows for certain that he is going to suffer from it,he is exhibiting a weakness which can only bring back his success.On the other hand,a person who is secure in his belief that he is possibly as capable of doing the work as anyone else and who is willing to make a cheerful achievement at it possesses a certain strength of purpose.The chances are that he will do well.Having the required skills for a different job is strength.Lacking those skills is obviously a weakness.A book-keeper who can't add or a carpenter who can't cut a straight line with a saw is hopeless cases.This book had been designed to help you take advantage of the strength and overcome the weakness that you bring to the job of learning.But in order to measure your development,you must first judge where you stand now.As we get further along in the book,we'll be dealing in some detail learning skills.However,to begin with,you should pause to examine your present strengths and weaknesses in three areas that are critical to your success or failure in school:your attitude,your reading and communication skills,and your study habits. 展开
风格艰苦艰苦
如果你明天开始新的工作,你会带给你一些基本的长处和弱点。 成功或失败将视乎工作中,很大程度上,对您使用自己的长处和弱点的能力最好的优势。 最重要的是你的态度。 如果一个人开始工作,并认为他不打算像知道他要受到它的某些,他正呈现出疲软,只能带回了他的成功。 另一方面,任何人在他的信念是安全的,他可能是和别人一样能做的工作,他愿意乐观的成就是它拥有某种力量的目的。 可能是因为他会做好的。 不同的工作就是力量的获得所需技能。 缺乏这些技能是很明显的弱点。 本书的人,他不能添加或一个木匠,他不能用锯子切割直行是无望的情况下。 这本书旨在帮助您充分利用你的力量、克服弱点的学习带工作。 但为了衡量发展,必须首先法官现在你站的地方。 在这本书我们进一步,我们会在一些细节的处理学习技能。 然而,首先,你应该暂停检查您目前的优点和缺点,在三个地区,是你在学校的成功或失败的关键:你的态度,你的阅读和沟通技巧,你的学习习惯。
sjfs126621
如果你明天开始一个新的工作,你会带给你一些基本的长处和短处。成功或失败在您的工作将取决于,在很大程度上,你有能力使用自己的长处和弱点的最佳优势。最重要的是你的态度。如果一个人开始工作相信他不会喜欢它或者知道他一定会受到它,他表现出的弱点,只能使他成功。另一方面,一个人谁是安全的在他的信念,他可能是有能力做的工作别人,是谁愿意做一个快乐的成果具有一定实力的目的。有机会,他会做的很好。有需要的技能,一个不同的工作强度。缺乏这些技能,显然是一个弱点。簿记员不能添加或木匠谁不能削减直线与看到的是绝望案件。这本书的目的是帮助你利用的力量,克服虚弱,你带来的工作学习。但为了衡量你的发展,你必须首先判断你现在的。当我们沿着这本书,我们会在一些细节处理能力。不过,首先,你应该停检查您目前的长处和短处,三地区是至关重要的成功或失败,在学校:你的态度,你的阅读和沟通能力,和你的学习习惯。
百度网友d0f6d0c
你会带你的一些基本的优点和缺点。成功或失败将取决于你的工作,在很大的程度上取决于你的能力,用你的长处和短处的优势。最重要的是你的态度。如果一个人开始工作,相信他不会喜欢它的人还是喜欢它确切地知道,他将遭受这一点时,他就表现出软弱只能带回他的成功。另一方面,一个人在他的信仰是安全的,他可能是能力做这件工作和别人一样,谁愿意做一个快乐的成果具有一定强度的目的。很有可能,他会做得很好。拥有所需技能用一种不同的工作就是力量。这些技能是缺乏一个明显的弱点。一个记账员不能增加或一个木匠不能切割一条直线看见是无药可救的病例。这本书被设计来帮助你利用强度和克服这些缺陷,你能为这份工作带来的学习。但是为了衡量你的发展,你必须首先判断在你站的地方了。当我们获得进一步的沿着在这本书中,我们将学习有关的细节。然而,首先,你应该先检查一下你现在的优点和缺点在三个方面,你的成功或失败的关键在学校:你的态度,你的阅读技能和沟通技巧,和你的学习习惯。
liulianjie246
如果你开始一个新的工作明天,你会带你的一些基本的优点和缺点。成功或失败将取决于你的工作,在很大的程度上取决于你的能力,用你的长处和短处的优势。