跪求翻译短文

Tomismyclassmate.HeisfromLondoninEngland.ButhelikesChinaverymuch.NowheisinBeijing.Hei... Tom is my classmate. He is from London in England. But he likes China very much. Now he is in Beijing. He is a little fat. He has a round face and big blue eyes. His hair is not black but yellow. His nose ,mouth and ears are ball big(圆而大). He likes blue. He likes wearing a blue T-shirt and blue jeans. Look at his hand. He has a football in it. We often play football after class.

2,There are many apple trees in a garden. They’re good friends. One day an old tree is ill. There are many pests in the tree. Leaves of the tree turn yellow. The old tree feels very sad and unwell. Another tree sends for a doctor for him. At first, they send for a pigeon, but she has no idea about it. Then they send for an oriole, and she can’t treat the old tree well. Then they send for a woodpecker. She is a good doctor. She pecks a hole in the tree and eats lots of pests. At last the old tree becomes better and better. Leaves turn green and green.

3,Today is Sunday! On Sundays, I usually play the flute. My father usually reads the newspaper. My mother usually cleans the house. But today my mother is in bed. She is ill. My father has to do the housework. Now, he is cleaning the house. “Sam, can you help me?” “Yes, Dad!” Now, we’re washing the car. Where’s my sister, Amy? She is playing my flute. What a lucky girl!
vegeta9108
1. Tom 是我同班同学。他来自于英国伦敦,不过他很喜欢中国。他现在在北京。他略胖。他有着圆脸跟蓝眼睛。他的头发不是黑色而是黄色的。他的鼻子、嘴巴、和耳朵圆而且大。和喜欢蓝色。他喜欢穿蓝色体恤跟蓝色牛仔裤。看看他的手,里面拿着个足球。我们经常在课后踢足球。

2. 园子里有很多苹果树。他们彼此都是很好的朋友。一天有一棵老树病了,树上有很多蛀虫。树上的叶子开始枯黄。这棵老树感觉很悲伤和不舒服。另一棵树给他找来了一个医生。开始,他们给他找了一只鸽子,但是他对此无能为力。然后他们给他找来了黄鹂,黄鹂也没办法治好老树的病。之后他们给找来了啄木鸟。她是个好医生,在树上啄了一个洞,吃掉了(里面)许多蛀虫。最后老树日渐康复,树叶也恢复了绿色。

3. 今天是周日!我周日一般会吹长笛。我爸爸通常会在看报纸。我妈妈一般在清洁屋子。但是今天,我妈妈卧病在床。爸爸不得不承担起家务。他现在正在清洁屋子。“Sam,能来帮帮忙么?” “好的,老爸!”现在我们在洗车了。我的妹妹Amy, 她在哪呢?她正在吹我的长笛呢。幸运的小女孩。
gogogo468
汤姆是我的同学。他来自伦敦的英国。但他很喜欢中国。现在他在北京。他有点胖。他有一张圆圆的脸和大大的蓝眼睛。他的头发不是黑色而是黄色。他的鼻子,嘴和耳朵是大球(圆而大)。他喜欢蓝色。他喜欢穿蓝色T恤和蓝色牛仔裤。看他的手。他有一个足球。我们经常下课后踢足球。
2、花园里有许多苹果树。他们是好朋友。有一天一棵老树生病了。树上有许多害虫。树叶变黄了。那棵老树感到非常悲伤和不舒服。另一棵树为他请医生。起初,他们要一只鸽子,但她不知道它。然后他们送莺,她不能把那棵老好。然后他们派人去找啄木鸟。她是个好医生。她在树上啄一个洞,吃大量的害虫。最后老树变得越来越好。叶子变成绿色和绿色。
3、今天是星期日!星期天,我通常吹笛子。我父亲通常看报纸。我妈妈经常打扫房子。但是今天我妈妈在床上。她病了。我的父亲不得不做家务。现在,他正在打扫房子。“山姆,你能帮帮我吗?“是的,爸爸!“现在,我们在洗车。我妹妹在哪里,艾米?她在吹我的笛子。多么幸运的女孩!
下川南子
短文呢??