英语数学题,求翻译解答,要详细过程,急!!

1、Asquarewithsidesoflength1isdividedintotwocongruenttrapezoidsandapentagon,whichhavee... 1、A square with sides of length 1 is divided into two congruent trapezoids and a pentagon,which have equal areas,by joining the center of the square with points on three of the sides,as shown,what is X?

2、Find the sum of all prime numbers between 1 and 100 that are simultaneously 1 greater than a multiple of 1 less than a multiple of 5.
cdkyyz
1, 1个边长为1的正方形通过其中心及三边上的点被分成如图的两个全等的梯形和一个与梯形面积相等的五边形,X的值应为 ——?

梯形面积:(X+0.5)*0.5/2=(X+0.5)/4
五边形面积:矩形面积(1-X)+0.5*1*[0.5-(1-X)](三角形面积)=3/4-X/2
解出X=1/6

2,求1-100间满足以下条件的质数的和,比1(?这个数对不)的倍数大1同时小于5的倍数小1

只有2和 3满足小于4 (5-1)故 SUM为2+3=5
dreamagain你
1;通过在正方形三边上各取一点,并交于中心一点,一个边长为1的正方形被分割成两个全等的梯形和一个五边形,如图所示,求x为多少?

2,,找出在1到100之间的所有素数之和,同时1小于1的倍数并且大于5的倍数。
lss719921342
靠... 你给我翻译