求英语大神帮忙翻译英语作业!满意我会追加分数

Week17-May20thThisweekwewillbeexploringsomebasicmathconceptstoreinforcethedistance-ti... Week 17 - May 20th

This week we will be exploring some basic math concepts to reinforce the distance-time and speed-time concepts that come next. This week I am asking you to find an applet, website, app, chrome extension or other online “game” that we could play to reinforce our math lessons regarding certainty in measuring, significant digits with +/- and x and /, as well as the rounding rule. Once you find a site, play the game or use the application and then write your paragraph as a review of the usefulness and your recommendation to other students.
百度网友95c446f
这周,为了加强我们对距离-时间和速度-时间概念的理解,我们要探索一些基本的数学概念。这周我要求你们用applet(一种java程序),app(一种计算机应用程序),拓展插件或者是那种能够加强我们数学课测量确定性的在线的“游戏”,有效数字用“+”/-”或者"x"和“/”,舍入规则也一样。一旦你找到了网站,玩了游戏或是使用了程序,然后请给其他同学写段关于其实用性和建议的评论。

tips:好多词很陌生,不明所以,估计是专业知识。只能帮你倒这儿了。凑合着看,没有比我好的请采纳~
匿名用户
这周我们将探究一些基本的数学概念,为接下来的距离-时间关系以及速度-时间关系做准备。这周我想让你们去挖掘一个小的应用程序,网站,应用软件,谷歌浏览器插件或者其他的在线游戏,来加强对精确度,四则运算的有效数字以及四舍五入法则的理解。请把你发现的网站,玩的游戏或者使用的应用的有用之处你给其他学生的建议写下来。