叩求高手帮忙中译英一段对话!比较着急!感激不尽!

背景:我和外国的一个很美丽的姑娘一直都是微信联系(我是女生,我们就是好朋友!)可是前一阵她一直不回复我,我以为我说错什么让她生气了.所以昨晚我就问了她,哈哈结果她回复我了... 背景: 我和外国的一个很美丽的姑娘一直都是微信联系(我是女生,我们就是好朋友!)可是前一阵她一直不回复我,我以为我说错什么让她生气了.所以昨晚我就问了她,哈哈结果她回复我了,,,我不是特别理解,大概意思是说我没收到她消息吗?
她昨晚的回复是: I'm not angry at all! I think you are so wonderful! :) I thought I responded to you last message but in guess i did not. Boo sorry. All is well and I am missing you too. It's been too long! How are you doing?

首先她这段话我就不是很懂...然后我现在准备回复她下面这段话,求好人帮忙翻译,我不想让她等太久!感激了!

太棒了!!原来是这样!!!那我就放心了!!! 他们应该把钱给你了吧!!! 那你打算近期就回国看望家人吗? 那么走之前请告诉我,我要请你吃个饭然后带你来我家坐坐,哈哈!我最近一切都很好,和旧公司也彻底处理完了,新公司工作比较忙,但很充实,不用担心我!只希望你一切都好!

就是以上这段话了!感激大侠们!!~~
绿慕晓f
我一点都不生气.我想你太好了,我原来想回复你上条信息,但是考虑再三没有.. 抱歉哦,一切安好,我也很想你.过去这么久了,你过得怎么样哇?

Awesome,i am assured that you tell me what was happening. They ought to have paid the money to you,shouldnt they? Do you plan to go back to your country to visit your family members? Before your leaving ,please let me know.i am going to treat you a meal and get you to visit my home.. i am doing great recently.The work in my current comany is relatively busy but substantial after not working in my previous company.Dont worry about me.Wish you all best.

全部翻译完 毕.