帮忙翻译一下吧,谢谢

1.在一般情况下,切勿直呼德国人的名字,大都不可称其全称,或仅称其姓2.称呼最好以”先生”、“夫人”、“或“小姐”等或加上头衔相称1.上午10时前,下午4时后,不宜订约。... 1. 在一般情况下,切勿直呼德国人的名字,大都不可称其全称,或仅称其姓

2.称呼最好以”先生”、“夫人”、“或“小姐”等或加上头衔相称

1.上午10时前,下午4时后,不宜订约。与德国商人不能不事先预约,且不能迟到

2.谈判中不要主动提出没有依据的观点

3.谈判中不可支支吾吾,模棱两可和拖拉推诿

4.谈判时忌用开玩笑方式打破沉默
hecter123
  1. In general, do not call the German name, mostly not call its full name, just say its  family name .

  2.  You had better add "Mr", "Mrs", "or" miss "or their title .

  1.It isn't convenient between before 10 AM and  after 4 PM. It isn't polite for German to  talk without making an appointment in advance, and you  cannot be late .

 2. Don't directly offer some points without evidence in Negotiations.

 3. Don't prevaricated, be ambiguous and drag shuffle in Negotiations.

 4. You mustn't  use a kidding way to break the silence in Negotiations.

希望对你有帮助

追问
谢谢