求高人翻译 谢谢!!!!!

英翻汉1.Withcontinuingpublicityabouttheneedforhealthfuldiets,andwithnewresearchabouttheh... 英翻汉
 1.  With continuing publicity about the need for healthful diets, and with new research about the harmful effects of eating too much sugar, nationwide demand for sugar will no doubt decline. Therefore, farmers in out state should use the land on which they currently grow sugar cane to grow peanuts, a food that is rich in protein and low in sugar. Farmers in the neighboring country greatly increased their production of peanuts last year, and their total income from that crop were quite high.

2.   He finished his tea, went inside, found a book, then turned on the porch light on his way back out. After sitting down again, he looked at the book. It was old, the cover was torn, and the pages were stained with mud and water. It was Leaves of Grass by Walt Whitman, and he had carried it with him throughout the war. He let the book open randomly and read the words in front of him.
   He smiled to himself. For some reason, Whitman always reminded him of his happy childhood. He was glad he had come back. Though he had been away for fourteen years, this was home and he knew a lot of people here, most of them from his youth. It wasn’t surprising. Like so many southern towns, the people who lived here never changed, they just grew a bit older.
百足先锋

1。关于健康饮食需求的持续宣传,以及对食用过多的糖有害影响的新的研究,在全国范围内对糖的需求量将会毫无疑问的下降。因此,在国家的农民他们应该使用现在的土地种植甘蔗种植花生,甘蔗和花生富含蛋白质和丰富的低糖。在邻近的国家的农民去年大大增加了花生的生产,他们在这种作物的总收入很高。
2。他喝完了茶,走了进去,发现一本书,然后在回来的路上打开了门廊的灯。再次坐下之后,他看着书。这是旧的,封面和书页都沾满了泥和水。它是草叶子由怀特曼所写,并且他运载了它与他贯穿战争。他让书翻开,读在他面前的话。
他笑了笑。由于某些原因,怀特曼总是让他想起了他的快乐的童年。他很高兴他回来了。虽然他已经离开十四年了,这是家,他知道这里的很多人,他们中的大多数从他的青年时期就已经认识了。这没什么奇怪的。像许多南部城镇,住在这里的人谁都永远不会改变,他们只是变得更老一点。
百度网友25b7560
1。继续宣传有关健康饮食的重要,并研究吃太多糖的害处,在全国范围内对糖的需求无疑会下降。因此,农民在使用的土地上,他们目前种植甘蔗的种植花生,含有丰富的蛋白质和低糖食品。在邻国的农民大大增加了其生产的花生,去年他们从该作物的总收入是相当高的。2。他完成了他的茶,走了进去,发现一本书,然后打开门廊的灯,又坐了下来,他看旧,盖被撕破,沾满泥和水的页面的书。这是由沃尔特·惠特曼的草叶,他与他进行了整个战争。他随便看着,他自己笑了笑。出于某种原因,惠特曼总是让他想起了他快乐的童年。他很高兴他回来了。虽然他已经走了14年,他在这里认识了很多人,他们大多是在他的青年时期。这并不令人感到意外。这么多的南部城镇一样,这里从来没有改变,他 们只是长大一点的。
续该饿1706
1。关于健康饮食需求的持续宣传,以及对食用过多的糖的有害影响的新的研究,在全国范围内对糖的需求量将会毫无疑问的下降。因此,在国家的农民应该使用的土地,他们现在种植甘蔗的种植花生,富含蛋白质和低糖丰富。在邻近的国家农民大大增加了花生的生产去年,他们在这种作物的总收入很高。
2。他喝完了茶,走了进去,发现一本书,然后打开门廊的灯在回来的路上了。再次坐下之后,他看着书。这是旧的,盖被,和网页都沾满了泥和水。它是由怀特曼草的叶子,他带着他的整个战争。他让翻开,读在他面前的话。
他笑了笑。由于某些原因,怀特曼总是让他想起了他的童年的快乐。他很高兴他回来了。虽然他已经离开十四年了,这是家,他知道这里的很多人,他们中的大多数从他的青年。这没什么奇怪的。像许多南部城镇,谁住在这里永远都不会改变的人,他们只是变得更老一点。