求各位大神帮忙翻译下面这段话~!!急!!谢谢啦~!!

Theprinciplesofuniversaldesignseektoextendthedesignprocessforproductsmanufacturedinbu... The principles of
universal design seek to extend the design process for products manufactured in bulk so as to include people who, because of
their personal characteristics or physical conditions, are at an extreme end of some dimension of performance, whether this is
to do with sight, hearing, reach or manipulation. Ergonomics, a discipline anchored on scientific data, regards human beings as
the central focus of its operations and, consequently, offers various forms of support to applying universal design in product
development.
13...6@qq.com
通用设计的原则,寻求扩大产品的设计过程,包括生产的大部分的人,因为他们的个人特征或物理条件,在某些方面的表现是一个极端的结束,这是否是做视力,听力,达到或操作。人类工效学,一门学科在科学数据,以人类为中心的业务,因此,提供各种形式的支持通用设计在产品开发中的应用。
帐号已注销
通用设计原则,寻求扩大批量制造的产品的设计过程,包括人,因为他们的个人特征或身体状况,是一个极端的一些维度的表现,这是否是做视线,听觉,达到或操纵。工效学,一门学科,挂靠在科学数据,以人类为中心,其业务重点,因此,提供各种形式的支持,在产品开发中应用通用设计。 来自Google翻译。
引领网络
通用设计原则,寻求扩大批量制造的产品的设计过程,包括人,因为他们的个人特征或身体状况,是一个极端的一些维度的表现,这是否是做视线,听觉,达到或操纵。工效学,一门学科,挂靠在科学数据,以人类为中心,其业务重点,因此,提供各种形式的支持,在产品开发中应用通用设计。