请大侠帮忙用英语翻译一下下面的一段对话!急求!谢谢!!!

Z1:下课了,让我们去打CF吧!Z2:好啊,好啊。正好我昨天被打的很惨。D:你还知道吧,昨天那个人是我!哈哈H:我说你怎么总是在笑,你太阴险了。Z2:今天正好有时间,咱们... Z1:下课了,让我们去打CF吧!
Z2:好啊,好啊。正好我昨天被打的很惨。
D:你还知道吧,昨天那个人是我!哈哈
H:我说你怎么总是在笑,你太阴险了。
Z2:今天正好有时间,咱们来一次真正的对决!
Z1:好啊,那就让你们看看我ACE的实力
D:只怕你到时候也被打怕了!
H:但是我对CF不是很感兴趣啊。
Z2:一起来嘛,大家一起玩 才有意思。
Z1:你们都用什么枪啊?我用的是9A91,这是一把很不错的枪!几乎每个人都是直接爆头!
Z2:你那把枪不好!杀伤力太小了,AN94不错,一把步枪,对枪没有人是我的对手!
D:那我就用M4A1吧,综合性能很好。和我完美结合
H:我就是打酱油的,我用AWM就行了。
Z1:让我们开始吧!
终级真理
Z1:下课了,让我们去打CF吧!
Class is over, let's go to play CF!
Z2:好啊,好啊。正好我昨天被打的很惨。
Ok Ok, I was seriously beaten by you yesterday
D:你还知道吧,昨天那个人是我!哈哈
Remember?I was the man yesterday! Haha
H:我说你怎么总是在笑,你太阴险了。
I wondered why were you always smiling, you were so insidious
Z2:今天正好有时间,咱们来一次真正的对决!
Today we are just free, let's have a true conflict!
Z1:好啊,那就让你们看看我ACE的实力
Ok, I will show power of ACE
D:只怕你到时候也被打怕了!
I'm afraid that you will be beaten to be afraid

H:但是我对CF不是很感兴趣啊。
But I am not very insterested in CF
Z2:一起来嘛,大家一起玩 才有意思。
Come and join us, to play together will be of more fun

Z1:你们都用什么枪啊?我用的是9A91,这是一把很不错的枪!几乎每个人都是直接爆头!
What gun do you use? I use 9A91 which is really good ! Almost it can shot everybody's head
Z2:你那把枪不好!杀伤力太小了,AN94不错,一把步枪,对枪没有人是我的对手!
Your gun is not very good for its weak power, while AN94 is proper, a shotgun with which I can win every enemy.
D:那我就用M4A1吧,综合性能很好。和我完美结合
Well I will choose M4A1 which has good comprehesive function and will be combined with me perfectly.
H:我就是打酱油的,我用AWM就行了。
I am just a bypasser, AWM will be mine
Z1:让我们开始吧!
Let's begin!
百度网友a28885e
1.class is over、let us play CF game.
2.That's ok,I was terrible tomorrow.
3.Do you know?That's people is me,Haha.
4.I eventually know why are you always laughing.you are snaky.
5.I have space time.Let's beat each other.
6.Okey,let you look my ability of AWM .
7.I'm afraid you will be beat .