请帮忙翻译成英语,五句话。谢谢

生活中心态失衡,既无法很好的工作,身心也得不到全面的发展能够欣赏身边那么多有天赋的同学并能与他们相伴,这正是我在哈弗的一周体验到的宝贵的经历没有人会不带旅行指南或地图贸然... 生活中心态失衡,既无法很好的工作,身心也得不到全面的发展
能够欣赏身边那么多有天赋的同学并能与他们相伴,这正是我在哈弗的一周体验到的宝贵的经历
没有人会不带旅行指南或地图贸然上路旅行,踏上通达目的地的旅程
总的来说,用网络查阅资料使我们有机会将效率提高好几倍
生活的法则就是如此-惟有所求,方有所得。我欲寻求破解之法,我必会成功
丘溥8q
In the life state of mind is unbalanced, neither can very good work, body and mind also cannot get comprehensive development
Being able to appreciate and be with so many talented students around me was a valuable experience during my week at Harvard
No one takes a trip to a destination without a guidebook or map
In general, access to information on the Internet gives us the opportunity to improve efficiency several times over
Such is the law of life - seek, and you will find. I will seek the solution, and I will succeed
应该是这样吧
逯渴风1235
达目的地的旅程 总的来说,用网络查阅资料使