谁能翻译一下 说一下大概意思

Paid&PendingCheckReleaseNotificationToensurethatyouNEVERmissanimportantprizenotificat... Paid & Pending Check Release Notification To ensure that you NEVER miss an important prize notification from FreeLotto, please add FreeLotto.com to your address book. WHY?
Dear lixubin li ,
You are receiving this message because you joined FreeLotto on Monday June 2nd, 2008, from IP Address 220.169.40.87. When you registered you agreed to receive messages from FreeLotto. FreeLotto NEVER sends JUNK or SPAM messages. We never send mail to anyone unless they requested it when they registered. If you somehow didn't understand that you were agreeing to receive messages from us at the time you joined PLEASE CLICK HERE TO BE PERMANENTLY REMOVED FROM OUR LIST. In doing so you will also cancel your FreeLotto membership and you will no longer be eligible to play FreeLotto or receive up to $11,000,000.00 in daily prizes. We regret any inconvenience.
Thank you,
FreeLotto Member Services

PAID & PENDING CHECK RELEASE STATUS NOTIFICATION
ACCT # / PIN

lixubin, PCC, a division of PNI, has awarded over seventy-nine million in US dollars to hundreds of thousands of fortunate recipients in 41 countries; creating fourteen millionaires and four ten million US dollar winners. PNI, a sponsor of online sweepstakes, gives away awards of amounts up to ten million US dollars daily. lixubin li OF changsha, review the official listing below to see if you are qualified to receive a check, upon proper submission in accordance with sponsor rules.

FIRST NAME LAST NAME CITY COUNTRY AMOUNT STAT

lixubin, if you're on the Paid and Pending list above, the next step is to verify your PIN # on the following page. It assures you, that upon submitting the winning entry in accordance with the Rules of FreeLotto, using the convenient F.A.S.T. service or the free online entry, lixubin li and only lixubin li will be paid $1 Million (One Million Dollars) in the Classic FreeLotto Game or other prizes

Now there's an easy way to check daily results on our websit

FreeLotto Winning Draw Results for Monday June 16th, 2008
------------------------------------------------------------------------
$1,000,000.00 Jackpot 17 19 23 24 32 40
Win a Car 18 21 22 24 37 38
Pay Off Your Mortgage 01 23 32 34 36 37
$10,000.00 FastCASH 26 30 33 04 06 07
$100,000.00 Giveaway 01 10 12 02 22 46
$10,000,000.00 SuperBucks 14 16 20 27 03 32 35

Your FreeBets for Monday June 16th, 2008
------------------------------------------------------------------------

A FreeLotto day is from 3:00:01 PM EST (New York Time) to 3:00:00 PM EST (New York Time). Drawings are held at 5:00:00 PM EST (New York Time). So FreeBet often! The more you play the more you can win. We will continue to send you e-mail notifications of other great opportunities.

Sincerely,
Kevin J. Aronin
Chairman & CEO

Copyright © 1999-2008 PlasmaNet Inc. all rights reserved.
andysfl
支付&等候检查释放的通知,以确保您决不会错过任何一个重要的奖的通知freelotto ,请freelotto.com添加到您的通讯簿。为什么?
亲爱的lixubin李,
您会收到此邮件,因为你加入freelotto对周一2008年6月2日,从IP地址220.169.40.87 。当您注册,您同意接收邮件, freelotto 。 freelotto从来没有发送垃圾或垃圾邮件。我们从来不将邮件传送到任何人,除非他们的要求时,他们注册。如果你有点不明白,你同意接收邮件,我们在时间,你加入请点击这里被永久删除从我们的名单上。在这样做,你也将取消您的freelotto成员,而您将不再有资格发挥freelotto或接收到一千一万点〇 〇美元在每日奖品。我们感到遗憾的任何不便。
谢谢您,
freelotto会员服务

支付&等候检查释放状态通知
会计# /针

lixubin ,委员会的一个部门, pni ,批出超过7900.0万美元,在成千上万的幸运的人在41个国家;创造14的百万富翁和4千点零零零万美元赢家。 pni ,赞助商的网上抽奖活动,让远离奖金额高达一千点零零万美元每日。 lixubin李长沙,检讨正式上市,下面看到如果您有资格获得检查,一经适当的意见书,按照与赞助商的规则。

名姓城市国家的金额统计

lixubin ,如果您对付费和等候上述清单,下一步是要确认您的PIN #在下列网页上。它向你保证,即提交后,得奖在按照规则freelotto ,使用便捷快速服务,或免费的线上进入, lixubin李只有lixubin李将支付100万美元(百万美元)的经典freelotto游戏或其他奖品

现在有一种简单的方法来检查每日的结果对我们的网页

freelotto打赢提请结果周一2008年6月16日
-------------------------------------------------- ----------------------
1,000,000.00元,累积奖金一七一九二三二四三二四○
赢得汽车一八二一二二二四三七三八
还清您的按揭零一二三三二三四三六三七
$ 10,000.00 fastcash二六三○三三○四○六○七
美元100,000.00 giveaway ○一一○一二○二二二四六
$ 10,000,000.00 superbucks一四一六二○二七○三三二三五

您的freebets为周一2008年6月16日
-------------------------------------------------- ----------------------

1 freelotto天是从下午3时00分01秒市盈率(纽约时间)下午3时00分00秒市盈率(纽约时间) 。图纸举行的下午5点00分00秒市盈率(纽约时间) 。因此, freebet往往!越多,您发挥越多,您可以取胜。我们将继续向您发送电子邮件通知其他巨大的机遇。

此致,
凯文j.阿罗南
董事长暨执行长

版权所有1999年至2008年plasmanet Inc 。保留所有权利。
百度网友30c814b9e
保证有偿&即将发生的检查发行的通知您从未错过从FreeLotto的一个重要得奖的通知,请增加FreeLotto.com到您的地址本。 为什么?
亲爱的lixubin锂,
您从IP地址220.169.40.87收到这则消息,因为2008年6月2日,在星期一您加入了FreeLotto。 当您登记了您同意从FreeLotto收到消息。 FreeLotto从未传送破烂物或SPAM信息。 我们从未寄发邮件到任何人,除非他们请求它,当他们登记了。 如果您不莫名其妙地了解您同意从我们当时收到消息您加入了请点击这里从我们的名单永久地被去除。 在这种情况下您也将取消您的FreeLotto会员资格,并且您不再将是合格演奏FreeLotto或接受$11,000,000.00在每日奖。 我们后悔不便任何。
谢谢,
FreeLotto成员服务

有偿&即将发生的检查发行状态通知
ACCT #/PIN

lixubin, PCC, PNI分裂,授予了七十九百万以美元数十万个幸运接收者在41个国家; 创造十四个百万富翁和四十百万个美元优胜者。 PNI,网上彩票的主办者,给数额奖十百万美元每日。 长沙lixubin锂,回顾下面正式目录看您是否合格接受检查,在适当的提议与主办者符合统治。

名字姓城市国家数额STAT

lixubin,如果您是在上面有偿和即将发生的名单上,下一个步骤是核实您PIN #在以下页。 它保证您,那在递交与FreeLotto符合规则的赢取的词条,使用方便F.A.S.T.服务或自由网上输入, lixubin锂和仅lixubin锂将是有偿$1百万(一百万美元)在经典FreeLotto比赛或其他奖

现在有一个容易的方法检查在我们的websit的每日结果

FreeLotto赢取的凹道收效在星期一2008年6月16日
------------------------------------------------------------------------
$1,000,000.00困境17 19 23 24 32 40
赢取一辆汽车18 21 22 24 37 38
支付您的抵押01 23 32 34 36 37
$10,000.00 FastCASH 26 30 33 04 06 07
$100,000.00泄漏01 10 12 02 22 46
$10,000,000.00 SuperBucks 14 16 20 27 03 32 35

您的星期一的2008年6月16日FreeBets
------------------------------------------------------------------------

一FreeLotto天是从3:00 :下午01点对3:00的东部时间(纽约时间) :下午00点东部时间(纽约时间)。 图画被拿着在5:00 :下午00点东部时间(纽约时间)。 因此经常FreeBet! 越多您播放越多您能赢取。 我们将继续送您其他重要机遇的电子邮件通知。

恳切地,
凯文J. Aronin
主席& CEO

版权© 1999-2008 PlasmaNet Inc.版权所有。

参考资料:
http://fanyi.cn.yahoo.com/translate_url?fr=bf-maxthon&lp=en_zh&trurl=http%3A%2F%2Fzhidao.baidu.com%2Fquestion%2F57608821.html%3Fsi%3D5
51感情
这看这事翻译是其次了,内容是第一吧.

它说的就是你中奖了,要你去领取,美国的私人机构

骗子的,你要信那没办法.

它上面要求你输入你的信用卡号,你也知道信用卡是干嘛的了,不用密码就可以取钱的,你如果还抱着侥幸心理,就把卡号给它吧,我赌你每天都被扣几十美金.

天不会掉馅饼,真要掉,怎么那么多人都得到,中国十几亿人,若美国真让中国人中那么大的奖,我只能说,美国再富也会被掏空!!

把那些邮件列入黑名单吧,就不会被打扰了,不过你真有心学英语,就不用列吧