请英语高手帮帮忙翻译!谢谢!

Peoplealwayssay,weshouldfaceeverythingsoftly,andcarefully...Ido.IdothebestIcantocaree... People always say, we should face everything softly, and carefully...
I do. I do the best I can to care everything. But sometimes, I ask for a little bit.. I don't know if it can be too more. Anyway, I don't think so.
Some would like to discuss things with me, some would like to talk to me, and want me to listen. They say, I am a good person for listening. Yeah, friends is important to me, and I won't do anything to hurt anyone. At least not mean to do so.
But, when I want to talk, whom should I choose? Yeah, that are several. Maybe I will choose the one depending on the situation.
So, my friends, please understand me more, and never think I don't care you any more.
In fact, I am always here for you. I would love to listen to you so much. Why should you hide so much from me? they could make you go away from me so far, so far and far...
I don't know if you realize about this, but I do. Things are different now, so much more differences. I don't know what the main reason is. Maybe that should be my fault made our freindship changed. It should be my fault.. I should be responsible for it, but why can't you should me the chance?
Thing's got so hard for me now. Sometimes I am afraid of facing you. We do not have some much communication now. I prefer to hide myself from everyone now, just staying at home.
Maybe you will find the differnece very soon as well..
I am happy now, and, you know I am happy too. I hope both of us can be the same happy. I just want to help you, and want to listen to your heart. Please let it face to me, and listen to it..
Then things will become back to as it was, though I can not help you indeed. But I can share with you about the sorrow, happiness, and everything as you wish.
Right?
z369q
人们经常说,我们面对所有的事情都应该温柔、细心...
我确实如此。我尽我的所能对待一切事物。但有时候,我也想要求一点点回报...我不知道这是否会过多。不管怎样,我不这么认为。
有些人想跟我讨论事物,有些人想跟我聊天,希望我倾听。他们说,我是一个很好的倾听者。是啊,朋友对我来说很重要,我不会做任何伤害别人的事情。至少不是故意去做。
但是,当我想倾诉的时候,我应该选择谁呢?还好,有好几个朋友。也许我会视乎情况选择一个。
所以,我的朋友,请理解我,而且永远别认为我不再关心你了。
事实上,我会一直陪伴着你,我很乐意倾听你的心声。为什么你却对我隐藏了这么多?隐藏只会将你从我身边拉走,拉的越来越远,越来越远...
我不知道你是否认识到了这一点,但我意识到了。一切都变了,变得如此之多。我不知道究竟是什么原因,也许全是我的错,破坏了我们的友谊,是我的错...我应该负责,但为什么你不给我有机会呢?
日子对我来说变得非常难熬。有时候我很害怕面对你,我们现在的交流如此之少。我现在宁愿只留在家中,躲避每一个人。
也许你同样也很快的发现了这些变化..
我现在很高兴,并且,你也知道我很高兴。我希望我们两都同样的快乐。我只是想帮助你,倾听你的心声。请对我敞开你的心扉,让我听听它声音..
希望一切可以回到从前,尽管我也许帮不了你。但我可以与你一起分担悲伤,幸福以及一切你所希望的。
对吗?

好诚挚好感人的信啊!呵呵
a260418786
人们总是说,我们应该面对的一切,温柔,细心...我手边。我尽我所能照顾一切。但有时候,我想请问,为一点点..我不知道,如果能够过于更多。无论如何,我不这么认为。一些想讨论的东西,跟我,有些想谈一谈对我来说,和要我听。他们说,我是一个很好的人听。是啊,朋友是很重要的我,我不会做任何伤害任何人。至少并不意味着这样做。但是,当我想谈一谈,其中我应该选择呢?是啊,有好几个。也许我会选择一个视乎情况。所以,我的朋友,请您理解我,而且从来不认为我不关心你的任何更多。事实上,我总是在这里为你。我会爱听你说了这么多。您为什么应该隐藏了这么多,从我?他们可以使你远离我直至目前为止,到目前为止,和深远的...我不知道如果你认识到这一点,但我这样做。事情现在不同了,所以更为分歧。我不知道是什么,最主要的原因是。也许是应我的错,使我们的友谊改变。应我的错..我应该负责,但为什么你们不能要我有机会呢?事情的了,所以我很难现在。有时我很害怕面对你。我们不有一些很大的沟通。我宁愿隐藏自己,从每个人现在,只需留在家中。也许你会发现差异很快,以及..我很高兴现在,你知道,我很高兴。我希望我们都可以同样的快乐。我只是想帮助你,想听你的心。请让它面对对我来说,并听取它..然后的事情将成为回,因为这是,虽然我不能帮你。但我可以与你分享关于悲伤,幸福,一切正如你的愿望。对不对?
lyunfei222
好家伙,太长了