各位大神帮忙翻译一下!请勿用软件翻译!谢谢! Thank you for this infor 5

各位大神帮忙翻译一下!请勿用软件翻译!谢谢!Thankyouforthisinformation,I'vecheckedonoursupplementalapplicat... 各位大神帮忙翻译一下!请勿用软件翻译!谢谢!

Thank you for this information, I've checked on our supplemental application site set up for applicants who could not access our site.

Your applications for the colleges have all been received and the ones with application fees have been paid.

We have your files that you sent to our uploads email address and will be adding these to your applications in the near future. You should be all set now.

Let us know if you have any other questions, thank you!
魔神楼雨
 谢谢你的这些信息,我检查我们的附加应用程序网站设置申请人不能访问我们的网站。

  你申请的大学都收到并与应用程序的费用已经支付。

  我们有你的文件,你发送给我们的上传的电子邮件地址,并将在不久的将来将这些添加到您的应用程序。你现在应该准备就绪。

  让我们知道如果你有任何其他问题了,谢谢!
追问
谢谢!但是用软件翻译的答案,不会被采纳哦!