翻译下面的句子,求大神帮忙

要解体成分子的人
3,Write a reflection on a certain piece of news,since news has been a part of your daily school life.
4,Observe your surroudings and Write your critical thinking on specific phenomenon.
Be quite every item you will hand in to me is worthwhile for your time consumed as well as mine.
3,写一篇关于某条新闻的思考,因为新闻已经成为你日常学校生活的一部分。
4,观察你的围脖,写出你对特定现象的批判性思考。
相当每一件你会交给我的东西都值得你消磨时间和我一样。