谁帮我翻译这篇文章啊!

Peoplecomeintoyourlifeforareason,aseasonoralifetime.Whenyoufigureoutwhichoneitis,youw... People come into your life for a reason, a season or a lifetime.
When you figure out which one it is, you will know what to do for that person.
When someone is in your life for a REASON, it is usually to meet a need you have expressed.
They have come to assist you through a difficulty, to provide you with guidance and support, to aid you physically, emotionally or spiritually. They are there for the reason you need them to be.
Then, without any wrongdoing on your part or at an inconvenient time, this person will
say or do something to bring the relationship to an end. Sometimes they walk away.Sometimes they act up and force you to take a stand. sometimes they die....
What we must realize is that our need has been met, our desire fulfilled, their work is done.
The prayer you sent up has been answered and now it is time to move on....
Some people come into your life for a SEASON, because your turn has come to share, grow or learn. They bring you an experience of peace or make you laugh. They may teach you
something you have never done. They usually give you an unbelievable amount of joy.
Believe it, it is real. But only for a season.
LIFETIME relationships teach you lifetime lessons, things you must build upon in order
to have a solid emotional foundation. Your job is to accept the lesson, love the person
and put what you have learned to use in all other relationships and areas of your life.
It is said that love is blind but friendship is clairvoyant.
Whether people you encounter are the reason, season or lifetime, thank them for being a special part of your life and cherish every moment spent with them...
最好更清楚一点,谢谢啦
autr465932
人进入你的生活是有原因的,一个赛季或终身。
当您找出哪一个是,你会知道该怎么做的人。
当有人在您的生活是有原因的,它通常以满足需要您表示。
他们来协助您通过一个困难,为您提供指导和支持,帮助您身体,情绪或精神上的。他们在那里的原因,你需要他们。
然后,没有任何不当行为的一部分或在不方便的时候,这个人将
说或做一些使关系结束。他们有时步行away.Sometimes他们的行为,并迫使你采取立场。有时他们死去....
我们必须认识到的是,我们需要得到满足,我们的愿望实现,他们的工作要做。
您发送的祈祷已经回答了,现在是时候继续前进....
有些人进入你的生活的一个赛季,因为你又可以与大家分享,成长或学习。他们的经验给您带来的和平,或让你笑。他们可以教你
你从未做过。他们通常给你一个令人难以置信的数额喜悦。
相信这是事实,它是真实的。但是,只有一个赛季。
寿命的关系教你一生的经验教训,你必须建立在以
有一个坚实的感情基础。你的任务是接受教训,爱的人
把你已经在使用的所有其他领域的关系和你的生活。
有人说,爱情是盲目的,但友谊是千里眼。
无论你遇到的人的原因,季节或终身,感谢他们为一个特殊组成部分的生活,珍惜每一刻与他们度过...
milly的Celia
人们进入您的生活为原因、季节或者终身。 当你它是的您推测,您将知道什么为那个人做。 当某人到在您的生活之内为原因时,它通常是适应您表达了的需要。 他们来通过困难协助您,提供您以教导和支持,完全,情感地或者精神上帮助您。 他们那里为您需要他们是的原因。 然后,不用任何不道德的行为在您的部分或在不便的时光,这个人将说或做某事带来关系对末端。 有时他们走开。有时他们行动并且迫使您采取立场。 有时他们死…. 什么我们必须体会是我们的需要适应了,我们的被履行的欲望,他们的工作完成。 您送的祷告被回答了,并且现在是时间移动在…. 因为您的轮来分享,增长或者学会,某些人进入您的生活季节。 他们带来您和平的经验或做您笑。 他们也许教您您从未做的事。 他们通常给您难以相信的相当数量喜悦。 相信它,它是真正的。 但仅季节。 终身关系教您终身教训,您必须建立为了有一个坚实情感基础的事。 您的工作是接受教训,爱人和投入什么您在您的生活其他关系和区域学会使用。 据说爱轻率,但友谊是观察敏锐的。 是否您遇到的人们是原因、季节或者终身,感谢他们是您的生活的一个特别部分并且珍惜每片刻度过与他们…