求帮忙信件英文翻译,非常非常感谢你

求帮忙信件英文翻译,非常非常感谢你abbas你好哦谢谢你给我的城市信息,你是一个很好的“导游”哦:)。我正准备办澳大利亚的签证,可能还需要点时间。我正好可以在这段时间里练... 求帮忙信件英文翻译,非常非常感谢你abbas你好哦
谢谢你给我的城市信息,你是一个很好的“导游”哦:)。我正准备办澳大利亚的签证,可能还需要点时间。我正好可以在这段时间里练习一下我糟糕的英语,所以具体去澳大利亚的的时间还不太确定,我过来的话会告知你。很高兴认识你,马来西亚的日落很美。
百度网友afe475d
Hi Abbas,
Thanks for your information for the city. You are an excellent guide! I am preparing my Australia visa application which may take some time. I think it would be a great opportunity to improve my poor English. The exact time for my visit to Australia is not yet confirmed. I will keep you noticed as soon as my visacame out.
It was a pleasure meeting you. The sunset in Malaysia is wonderful.
追问
非常的感谢你哦