请翻译一段话。谢谢!

TodayI'mgoingtobespeakingaboutsomethingthatisvitallyimportanttoallofus.Duringthenextt... Today I'm going to be speaking about something that is vitally important to all of us. During the next three minutes, I shall talk about how to become much more beautiful. Let me begin with, have the temperament is the most important. How to do it with temperament?I think you should get much more knowledge to enrich internality ,meanwhile, loving and caring is also a crucial point due to you can’t live without others’ loving and caring either.
What separates successful people from unsuccessful ones? Definitely the fact that the first ones are successful and the others aren't. The real reason for that is simple self-confidence or lack of it.
In business, if you feel you are good, you have made the first step and you're on your way to the top.
Above all, if you want to be beautiful, you must have a beauty of mind. Internal beauty rather than just your appearance..

Thanks!
请在线翻译的不要回答了。那样,我也会,也不会在此求助了。谢谢了哈
AWSTGFOEVER
今天我将要对某事是非常重要的,对大家说。在接下来的三分钟,我想谈一谈如何变得更加美丽。让我先谈谈,有气质是最重要的。如何与气质呢?我想你应该得到更多的知识来丰富内在性,同时,有爱心和关怀,也是一个关键的问题,由于你不能没有别人的爱心和关怀的。
什么分离失败的成功人士?肯定的是,第一次的成功和其他人都没有。对于真正的原因很简单,自信或缺乏。
在企业中,如果你觉得你是好的,你已走出了第一步,你已到的实力。
最重要的是,如果你想成为美丽,你必须有一个美丽的心灵。内在美而不是你的外表..

谢谢!
victor79288
今天我来谈谈一些对我们大家来说都非常重要的话题。接下来的三分钟我要谈谈如何才能让我们变得更美。首先,拥有气质是最重要的。但是,怎样才算有气质呢?我想你们应该获取更多的知识来丰富自己的内涵,同时,因为没有他人的爱心和关怀任何人都无法生存,所以爱心和关怀对美也同样关键。
是什么让一些成功人士从碌碌无为的人群中脱颖而出呢?很明显的事实是前者成功了,后者却没有。但真正的原因非常简单:拥有自信还是缺乏自信。在商业中,如果你认为你很出色,那你已经迈出了第一步并且正向顶峰攀登。
总之,如果你想变美,你必须拥有一个美好的心灵。拥有内在美而不仅仅是外在美。
小姜英语杂货铺
今天我们谈到话题最我们极其重要。在接下来的三分钟里,我想说说怎样变得更漂亮。首先,有气质是最重要的。怎样做能有气质呢?我想你应该学习更多的知识来充实自己,同时,爱和关心也是关键点,因为你也不可能缺少别人的关爱而生存下去。
成功的人和失败的人的区别是什么?很明显的事实是前者是成功的,而其他人没有。真正的原因是有没有自信。
在商界,如果你认为你很棒,那么你已经迈出了第一步,而且你正在朝成功迈进。
最重要的是,如果你想美丽,你必须心灵美。美丽是心灵美而不是外表美。
谢谢!!

希望对你有帮助!如有错误请见谅!!