最近,你班同学就“课间是否播放音乐”这个话题展开了讨论。请你根据下表所提供的信息,用英语写一篇短文

最近,你班同学就“课间是否播放音乐”这个话题展开了讨论。请你根据下表所提供的信息,用英语写一篇短文,陈述讨论结果及个人的看法、建议。大部分同学观点部分同学观点你的看法1.... 最近,你班同学就“课间是否播放音乐”这个话题展开了讨论。请你根据下表所提供的信息,用英语写一篇短文,陈述讨论结果及个人的看法、建议。

大部分同学观点 部分同学观点 你的看法
1. 能活跃气氛。 2. 能使大脑得到放松,减轻学习造成的疲劳。 3. 使同学们在快乐的氛围中做好下一堂课的准备。 4. 能给大家带来快乐。 1. 课间时间太短,播放音乐达不到预期的效果。 2. 课间需要的是安静而不是嘈杂的声音。 ? Recently a discussion was held in our class about whether music should be played during the break or not. ______________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________
  • 你的回答被采纳后将获得:
  • 系统奖励15(财富值+成长值)+难题奖励20(财富值+成长值)
tc_lawyer
Most of the students that:
Can be active in the atmosphere: to make the brain to relax, relieve fatigue study, so that we do a good job in the happy atmosphere of the next class prepared to give us happiness.
Some students said:
: Short time between classes, play music, not achieve the desired results; between classes is needed is a quiet, not noisy sound.
帐号已注销
自己做作业