求翻译很急谢谢

GrowingupinNebraska,aland-lockedstate,Iwasslightlypuzzled.ButIthought,whynot.SoIjoine... Growing up in Nebraska,a land-locked state,I was slightly puzzled.But I thought,why not.So I joined the team,and I immediately became fond of the sport and my team.
you hear about the Freshman 15 and you're probably worrying about it.Taking part in college sports can be the effective way to prevent the infamous Freshman 15.
you are exercising on a regular basis,plus you must eat right and get regular sleep to keep up with your training,which all together,are important things to prevent the Freshman 15.
Aside from a diploma,the one thing of value that Iwalked away from college with was the experience.As you will find out,college is all about new experiences.
So,are you reade to play a sport in college?
lugoodboy
这是大学英语里的一篇文章,人工译文如下(非机器):

我是在一个内陆州内布拉斯加州长大的,因此有点拿不定主意。但是转念一想,为什么不参加?所以我加入了赛艇团队,并立刻喜欢上了我的团队和这项运动。

你听说过新生15磅吧,也许你己经为此担忧了。参加大学体育运动能够有效防止臭名昭著的新生15磅。

定期锻炼,外加正确的饮食和有规律的睡眠,让饮食和睡眠跟上你的训练,所有这些都是为了防止新生15磅现象的重要因素。

除了一张文凭,离开大学后对我们仍有价值的东西还有经验。

你会发现,在大学可以尝试各种新的经验。

所以,你是否己准备好在大学参加一项体育运动呢?

说明:
reade拼写错语,应为ready

freshman 15指大学生上大一时体重增加这个现象。
帝林舍
生长在内布拉斯加州,一个内陆国家,我有点疑惑。但我想,为什么不。所以我加入了这个团队,我马上就喜欢体育和我的团队。
你知道那个大一15,你很可能担心。参加高校体育可以防止臭名昭著的新生15的有效途径。
你是行使定期,再加上你必须吃正确的,并得到有规律的睡眠,以保持与你的训练,这都在一起,是为了防止新生15重要的事情。
除了文凭,价值的一件事,我走到离大学有这个经历。正如你会发现,大学是所有关于新的经验。
那么,你准备在大学玩的运动?