这句话怎么翻译? 100

EffectofpHonthefibrinolyticactivityofCK.Becausefibrinisinsoluble,800mloffibrinogensol... Effect of pH on the fibrinolytic activity of CK. Because fibrin is insoluble, 800
ml of fibrinogen solution (2%) was added to 100 ml of thrombin solution (100
NIH U/ml). The mixture was incubated at 378C for 1 h and then centrifuged. The
precipitate was washed twice with 1 ml of each buffer and vortexed for dispersion
of fibrin formed in the reaction. Purified enzyme was dissolved either in 0.1 M
sodium acetate buffer (pH 4.0 to 6.0), sodium phosphate buffer (pH 6.5 to 8.0),
or glycine-NaOH buffer (pH 8.5 to 12.0). The enzyme solution (100 ml) was then
added to the dispersed fibrin solution. Other reaction conditions were the same
as described earlier
Effect of pH on the fibrinolytic activity of CK. Because fibrin is insoluble, 800
catherinetsia

这个是开放式的回答,可以说是自我介绍的一小部分。

I am a senior student in the Department of  戏剧Theatre/外语Foreign Languages   , University of  California 。

I learn that _XXX 机构/学校/研究所 。。。_has a good program in_this field

我听闻XX X 机构/学校/研究所 在上述领域有极好的计划。

可靠且刻苦的爱侣F
Effect of pH on the fibrinolytic activity of CK. Because fibrin is insoluble, 800 ml of fibrinogen solution (2%) was added to 100 ml of thrombin solution (100 NIH U/ml). The mixture was incubated at 378C for 1 h and then centrifuged. The precipitate was washed twice with 1 ml of each buffer and vortexed for dispersion of fibrin formed in the reaction. Purified enzyme was dissolved either in 0.1 M sodium acetate buffer (pH 4.0 to 6.0), sodium phosphate buffer (pH 6.5 to 8.0), or glycine-NaOH buffer (pH 8.5 to 12.0). The enzyme solution (100 ml) was then added to the dispersed fibrin solution. Other reaction conditions were the same as described earlier Effect of pH on the fibrinolytic activity of CK. Because fibrin is insoluble, 800
pH对CK纤溶酶活性的影响。由于纤维蛋白不溶,在100 ml凝血酶溶液(100 NIH U/ml)中加入800 ml纤维蛋白原溶液(2%)。378C孵育1 h,离心。用每种1 ml的缓冲液洗涤沉淀两次,并进行涡旋以分散反应中形成的纤维蛋白。纯化酶溶解于0.1 M醋酸钠缓冲液(pH 4.0 ~ 6.0)、磷酸钠缓冲液(pH 6.5 ~ 8.0)或甘氨酸- naoh缓冲液(pH 8.5 ~ 12.0)中。然后将酶溶液(100 ml)加入分散的纤维蛋白溶液中。其他反应条件与前面提到的pH值对CK纤溶活性的影响相同。因为纤维蛋白是不溶的,800
OfferComing留学
他奉行尊崇圣贤的教诲(为人修养很好)\x0d\x0a用兵的手段料事如神(知己知彼,与诸葛亮打战都是以守为攻耗费蜀军粮草)。\x0d\x0a三国时代的英雄人物(难道是狗熊吗!这个不用说)\x0d\x0a是魏国的四朝老臣(曹操,曹丕,曹_,曹芳)。\x0d\x0a屯兵为魏国征伐诸侯势力(为统一战争打下经济基础),\x0d\x0a生养的儿子也是杰出的能人(司马师司马昭都是枭雄)。\x0d\x0a诸葛亮常常谈论羡慕他(诸葛亮的克星),\x0d\x0a有经天纬地力挽狂澜的才能(在最紧急关头退蜀军北伐,擒孟达灭辽东)。
冥鵺8
pH对CK纤溶酶活性的影响。
因为纤维蛋白是不溶的,800
将ml纤维蛋白原溶液(2%)加入100 ml凝血酶溶液(100
NIH U /毫升)。378C孵育1 h,离心。的
用每种1 ml的缓冲液洗涤沉淀两次,并涡流分散
在反应中形成的纤维蛋白。纯化酶在0.1 M内溶解
醋酸钠缓冲液(pH 4.0 ~ 6.0),磷酸钠缓冲液(pH 6.5 ~ 8.0),
或甘氨酸- naoh缓冲液(pH值8.5至12.0)。酶溶液(100 ml)
加入到分散的纤维蛋白溶液中。其他反应条件相同
如前所述
pH对CK纤溶酶活性的影响。
因为纤维蛋白是不溶的,800
心瘾追求
取消
回答
发布回答
这句话怎么翻译?
pH对CK纤溶酶活性的影响。
因为纤维蛋白是不溶的,800
将ml纤维蛋白原溶液(2%)加入100 m凝血酶溶液(100
NIH U /毫升)。378C孵育1 h,离心。的
用每种1 ml的缓冲液洗涤沉淀两次,并涡流分散
在反应中形成的纤维蛋白。纯化酶在0.1 M内溶解
醋酸钠缓冲液(pH 4.0 ~ 6.0),磷酸钠缓冲液(pH 6.5 ~ 8.0),
或甘氨酸- naoh缓冲液(pH值8.5至12.0)。酶溶液(100 ml)
加入到分散的纤维蛋白溶液中。其他反应条件相同
如前所述
pH对CK纤溶酶活性的影响。
Because fibrin is insoluble, 800入收起问题详情
回答开门见山,
能获得更多赞哦~