帮我把这几句话翻译成英文

1.小姐,我的表演不好吗?(女生对女生说)2.嗨,又见面咯,蓝紫音小姐。(女生对女生说)这一段,翻译成日文,额,我知道很难……不会的翻译英文好了:雪儿飘,雪儿飘,凉凉的感... 1.小姐,我的表演不好吗?(女生对女生说)
2.嗨,又见面咯,蓝紫音小姐。(女生对女生说)

这一段,翻译成日文,额,我知道很难……不会的翻译英文好了:
雪儿飘,雪儿飘,
凉凉的感觉,是雪花还是泪?
最后的脆弱,最后一次哭泣。
灵魂在雪里飘散,淡淡的一丝笑容。

翻译英文5分,翻译日文加10分,避免没有人回答,暂时0分,回答后加分。
拂晓之梦1111
1 . Miss, my performance is not good? (girls on the girls say)
2 Hi, met again slightly, blue-violet tone lady. (girls on the girls say)
3 、シェール、シェールドリフトゴーン
4 クール感と、それは雪や涙ですか?
5 最后に、脆弱性、最后の叫び。
6 雪ドリフトソウル、微笑みのタッチ。
、シェール、シェールドリフトゴーン
クール感と、それは雪や涙ですか?
最后に、脆弱性、最后の叫び。
雪ドリフトソウル、微笑みのタッチ。

这是下面这首的
百度网友995a43f
1. Miss, my performance is not good? (girls on the girls say)
2. Hey, met again slightly, Miss violet tones. (girls on the girls say)
、シェール、シェールドリフトゴーン
クール感と、それは雪や涙ですか?
最后に、脆弱性、最后の叫び。
雪ドリフトソウル、微笑みのタッチ。

英文:
Gone Cher, Cher drift,
Cool feeling and it is snow or tears?
Finally, the vulnerability, the last cry.
Soul in the snow drift, a touch of a smile.
匿名用户
1,さん、ぼくの演技が悪いの
2,うん、また会っ无くなってしまうと青紫音さん

3,シェリル飘、シェリル飘、
冷たい感じでは、雪花それとも人のための涙ですか?
最后の弱さと、最终回で泣いている。
魂をつっきって、軽く雪の中で笑ってみせた。
The_moon_
1)Miss,what do you think of my performance ?
2)Hi,see you again,Miss Lan.
sabrinamars
1.有好几种说法
1. Miss, did I make any mistake in my performace? (The girl said to the girl)
Miss, my performance were great, aren't it? (The girl said to the girl)
Miss, don't you think my performance were great? (The girl said to the girl)
Miss, didn't I performed well? (The girl said to the girl)
2.因为是名字, 所以没有正确的翻译... 因此, 我用 XXX 来代替...
2.Hi, nice to meet you again, Miss XXX.
Hi, it seems like we are meant to meet each other, Miss XXX.
Hi, when will the next time we met each other? Miss XXX. Next week, may be tomorrow? <----不知道你听不听的懂...
我对英文比较拿手 所以只写两个... 不过在英语上是不会那麼直接, 它们的用语就是这样, 会用一些比较没有攻击性的说法...