帮翻译一下~~谢谢

Oneveningswhensuchtalkisunnecessary,familiescouldrediscovermoreactivepastimes.Freedfr... On evenings when such talk is unnecessary, families could rediscover more active pastimes. Freed from TV, forced to find their own activities, they might take a ride together to watch the sunset. Or they might take a walk together and see the neighborhood with fresh, new eyes.

With free time and no TV, children and adults might rediscover reading. There is more entertainment in a good book than in a month of typical TV programming. Educators report that the generation growing up with television can barely write an English sentence, even at the college level. Writing is often learned from reading. A more literate new generation could be a product of the quiet hour
百度网友e00d8c953
有些夜晚这样的谈话是没有必要的,家里人会重新发现更积极的消遣方式。他们会离开电视机,逼自己找适合自己的活动。他们可能一起兜风去看日落,或者会一起散步用全新的目光打量四周的一切。
在不看电视的空余时间里,孩子们和大人或许会重新阅读。 看一本好书带给人的娱乐要比看一个月的典型电视节目还要多。教育家的报告显示,看着电视长大的一代人几乎不能写出一个完整的英语句子,他们甚至到了大学阶段都写不好。通常来说人们是从阅读当中学习写作的。更有文化的新一代将会在(没有电视的)安静环境中成长起来。
一元开始马识途c
当这种谈话在晚上变得不必要时,每个家庭可以重新找到业余的一些活动方式。远离电视,让他们自己去寻找属于自己的活动。他们可以骑着车看日落。或者是伴随着邻居们吃惊的眼神一起散散步。

在没有电视的空闲时间里,孩子们和大人们会重新发现阅读(带来的喜悦)。一本好书比一个月的电视节目更具有娱乐性。教育家们报道说和电视一起成长的一代很难写出一个完整的英语句子,甚至是大学水平的人。写作是从阅读开始学习起的。更有文化的新一代是在一个安静环境中成长的产物。
当这个话题在晚上是不必要的,重新发现家庭可以更积极的消遣方式。脱离了电视,必须找到自己的活动,他们可能会一起骑车去看日落。或者也许会全家一起去散步,看到neighborhoo