帮忙翻译一下,谢谢,我急用

Oncetherewasababyeaglelivinginanest(巢)onacliff(山崖).thebabyeaglelovedhisnest.Itwaswarm... Once there was a baby eagle living in a nest(巢) on a cliff (山崖). the baby eagle loved his nest. It was warm, soft and comfortable. And even better, he had all the food and love that his mother could give. Whenever the baby eagle was hangs'y, his mother would 'always come just in time with the delicious food he liked.

  He was growing happily day after day. But suddenly his world eagle change. His mother stopped coming to the nest, he was full of sadness and fear. He thought he would die soon. He cried, but nobody heard him.

  Two days later mother appeared with some nice food. The baby eagle was wild with joy. But his mother put the food at the top of the mountain and then looked down at her baby. The baby eagle cried out, "Mum, why did you do this to me.? I'm hungry. Don't you know I will die if I have nothing to eat?"

  "Here is the Last meal I give you. Come and get it by yourself," his mother said. Then she flew down and pushed the baby eagle ont of the nest.

  The baby eagle fell down, faster and faster. He looked up at his mum," Why do you abandon me?" He looked down at the earth. The ground was much closer.Then something strange happened. The air caught behind his alqns and he began to fly! He wasn't moving to the ground any more. Instead, his eyes were pointed up at the sun.

  "You are flying! You can make it!" His mother smiled.
359012844a
这是一只在悬崖生活的婴儿鹰。婴儿鹰爱他的巢。它是温暖、 柔软、 舒适。更好的是,他所有的食物和能给他的,母亲都能给与。每当婴儿鹰饿了,他的母亲会 说' 永远只是在时间与他喜欢的美味佳肴。

他快乐生活一天又一天。但他的世界突然变化。他的母亲停止来巢窝,他充满悲伤和恐惧。他认为他很快就会死。他哭了,但没有人听见过他。

两天以后妈妈出现了一些可口的食物。小鹰欢喜若狂。但他的母亲把食物放在那座山的顶部,然后看了看她的婴儿。婴儿鹰喊"妈妈,你为什么这样对我。?我饿了。难道你不知道我会饿死呢?"

"这是我给你的最后一顿饭。来,让你自己飞起来,"他母亲说。然后她飞下来,推婴儿鹰 的巢。

婴儿鹰落下、 速度更快而且更快。他看着他的妈妈,"为什么你要放弃我?"他低头看地球。地面是更接近。然后事情很奇怪发生了。空中抓到他背后,他开始飞 !他在地上随意移动。相反,他的眼睛都对准太阳。

"你飞 !您可以使用你的翅膀了 !"他的母亲笑了笑。

纯手工翻译
东夜璃
曾经有一个婴儿鹰生活在悬崖上筑巢(巢)(山崖)。婴儿鹰爱他的巢。它是温暖的,柔软舒适。更妙的是,他所有的食物和爱,可以给他的母亲。每当宝宝鹰hangs'y,他的母亲“总是在时间,只是他喜欢与美味的食物。

他愉快地日复一日。但是,突然他的世界老鹰变化。他的母亲停下来巢,他充满了悲伤和恐惧。他以为他会很快死亡。 “他哭了,但没有人听到他。

两天后,母亲出现了一些很好的食品。婴儿鹰是欣喜若狂。但他的母亲,在山顶的食物,然后看着她的婴儿。婴儿鹰哭了出来,“妈妈,为什么你这样对我?我饿了,你不知道我会死的,如果我有没有吃的?”

,“这是我给你的最后一餐。自己来得到它,”他的母亲说。接着,她飞了下来,推婴儿鹰ONT的鸟巢。

婴儿鹰落了下来,速度越来越快。他在他母亲抬起头来,“你为什么要抛弃我?”他低头看着地球。地面多closer.Then一些奇怪的事情。空气抓住他alqns背后,他开始飞翔!他不动到地面的任何更多。相反,他的眼睛,指出了太阳。

“你飞!你可以把它!”他的母亲笑了
追问
呃,英文部分可不可以再翻译一下,看不懂呃....
admi152
曾经有一个孩子生活在一个老鹰巢(巢)在悬崖(山崖)。小鹰爱自己的巢。它是温暖的,柔软舒适。甚至更好,他把所有的食物和爱他的母亲能给。每当小鹰hangs'y,他的母亲总是来的正是时候与他喜欢美味食品。
他天天快乐地成长。但突然改变全球鹰。他的母亲停止来巢,他充满了悲伤和恐惧。他认为他快要死了。他哭了,但没有人听到。
2天之后妈妈出现了一些好的食物。小鹰欣喜若狂。但他的母亲把食物放在山上,看着自己的小宝贝。小鹰哭了出来,“妈妈,你为什么要这样对我。?我饿了。你不知道我会死,如果我有什么吃的?”
“这是我给你的最后一餐。来得到它自己,”他妈妈说。然后她飞下来,把小鹰不是巢。
幼鹰落下来,快。他看着他的妈妈,“你为什么要抛弃我?”他低头看着地球。地面很closer.then奇怪的事情发生了。空气托起了他的alqns和他开始飞!他没有移动到地更多。相反,他的眼睛正对着太阳。
“你飞!你能做到!他的母亲笑了