英文歌词求翻译

Roxette的Noonemakesitonherown原歌词:抱歉太长了没办法发出来,去搜一下就行了==////... Roxette 的 No one makes it on her own
原歌词:抱歉太长了没办法发出来,去搜一下就行了= =////
文档家坊
Have you ever had the feeling 是否有过这种感觉
You take it all for granted 认为一切都是理所当然
You wake up every morning 每天早上醒来
And expect to rise 希望有所提高
Have you ever had a moment 曾否有过这种时刻
To look into the mirror 在镜中寻找
To find a person 真正的自我
Who won‘t open her eyes 却紧闭双眸
Have you ever felt a presence 是否怀疑过(这世界的)真实
(Or is it all in the past, dear?) (还是它只存在于过去,亲?)
So mesmerizing 这感觉使你迷惑不解
It chills you to the bone 毛骨悚然
Have you ever been in love 曾否坠入爱河
And overcome that first fear 并承受它(初恋)带来的痛楚
Well, then you know 是的,那时你才知道
No one makes it on her own 没人可以独自承受

Did you ever catch a sunset 是否追逐过
Right across the ocean 洒满海面的夕阳
The universe revealed 即使世界揭开神秘的面纱
And it didn’t make sense at all 也似乎毫无意义
When you came into my world 那时你走进我的世界
Causing quite a commotion 使我的生活出现骚动
I could have sworn I‘ve met you 我发誓
Many times before 在这之前我们已经熟识
Cos there’s something in your eyes 因为在你眼中流露的东西
That links us together 使我们相互吸引
Something about your face your lips 你的表情,嘴唇
Your smile looks so alone 笑容是如此的孤独
Have you ever been in love 曾否坠入爱河
And thought it‘d last forever 以为那就是永久
Well, then you know 是的,那时你会知道
No one makes it on her own 没人可以独自承受

Hey, there’s something in your eyes 是的,你眼中的情愫
That links us together 使我们相互吸引
Something about your face your lips 你的表情,嘴唇
Your smile looks so alone 笑容是如此孤独
Have you ever been in love 曾否坠入爱河
And thought it‘d last forever 以为那就是永久
Then you know 那是你会知道

No one makes it on her own 没人可以独自承受

Nobody makes it on her own 没人可以独自承受
Nobody makes it 没人可以
Nobody makes it on her own 没人可以独自承受

No one makes it on her own 没人可以独自承受

不错的歌,好听.....
你其实什么啊
她自己一个人做不到

你有过这感觉吗
你觉得一切都理所当然
你每天清晨醒来时
都希望可以振作
你体会过这样一个时刻吗
盯着镜子
去寻找一个人
在这时有谁不会睁开她的眼睛呢
你有过这样的时候吗
(或者亲爱的,对你来说,在过去,它可能是一切)
开始回忆
它让你冷的刻骨
你曾经有掉入爱河吗
克服了第一次的恐惧
好的,那么你就懂得,
没有谁能独立做到它
你有看过夕阳吗
夕阳洒在海面上
宇宙也开始闪耀
可是它没有任何意义
当你进入我的世界
带来了太多乱的记忆
我心里祈祷过很多次
可以见到你
因为在你眼睛里有种莫名的什么
将我们联系到一起
还有你 的脸 你的嘴唇
你的笑无比孤单失落
你曾经掉入爱河过吗
想过它会永恒吗
好的,那么你就懂得
没有哪个女孩能独立克服自己
因为在你眼睛里有种莫名的什么
将我们联系到一起

还有你 的脸 你的嘴唇
你的笑无比孤单失落
你曾经掉入爱河过吗
想过它会永恒吗
好的,那么你就懂得
没有哪个女孩能独立克服自己
谁也做不到
她做不到

呵呵,我翻完了,这歌好美