帮忙翻译一下吧,混乱 50

WhatisTheHumanityFront?Weareagroupoflike-mindedindividualsunitedinthebeliefthathumanl... What is The Humanity Front?

We are a group of like-minded individuals united in the belief that human life is a sacred, unique creation.
We believe that our humanity is what makes us who we are - and to dilute that with steel and silicon is to dilute the very essence of our human selves.
We are the Humanity Front; a global, non-profit organization that opposes the use of human enhancement technologies.
We believe in non-violent, grass roots activism, in strong and forthright exchanges of ideas, in dedicated opposition to pro-augmentation thinking, in the promotion of an viewpoint that eschews the transhumanist agenda.
Attempting to improve the human condition through biological modification only diverts attention and resources from social solutions that could do the same without changing the fundamental nature of people.
We believe in something else - something better - and we would like you to join us.
百度网友480f5f6
什么是人类的前面?

我们是一群志同道合的人相信曼联的人的生命是神圣的,独一无二的。
我们相信我们人类是什么让我们我们是谁,稀释,用钢筋和硅是稀释最本质的人类的自我。
我们人类战线,一个全球性的、非盈利性的组织,她反对使用人类增强技术。
我们相信非暴力基层激进主义,在强烈的坦诚交流思想,在专用的反对pro-augmentation思考,在中国推广的一个观点,transhumanist灵异议程。
想要改善人类通过生物改性条件和资源转移注意力只从社会解决方案,可以做同样的事情,而不改变基本性质的人。
我们相信其他工作,更好的东西——我们想要你加入我们。
xiaomeizhixiao
什么是人性前沿?
我们是一群思想相近的个体,秉持着同样的信念:生命是上天独特而珍贵的创造。
我们相信人道使我们成为如今的自己-如若用钢筋水泥将其稀释则如淡化生命本身之可怕。
我们是人道主义先锋,一个全球性的非盈利组织;我们反对使用过度增强人类的科技。
我们信奉非暴力,草根行为,信奉直接简洁的观点交换,信奉为反对偏见奋斗终生。
试图通过生物适应性手段提升人类条件只能导致资源与社会方法的分裂,然后,社会方法恰恰可以在不改变人类属性的条件下解决该问题。
我们坚信另外一些更好的东西,我们真挚的期待着你的加入。
人心本就难〃
什么是人类前?我们是一群志同道合的人团结在一个信念,人的生命是神圣的,独特的创作。我们相信,我们的人性是什么使我们是谁和稀释,和硅是稀的本质我们人类自己。我们人类正面;一个全球性的,非盈利性组织,反对用人类增强技术。我们相信非暴力的,草根运动,在强大的和坦率的交流思想,致力于反对pro-augmentation思维,在推广的一个观点,避开transhumanist议程。试图改善人类条件通过生物修改只转移注意力和资源从社会的解决方案,也可以在不改变基本的性质的人。我们相信其他更好的东西,我们很希望你能够加入我们。