帮忙翻译一下吧,谢谢!

ThisisastoryaboutafamousAmericanwoman.HernameisHelenKeller.Whenshewasonlynineteenmont... This is a story about a famous American woman.Her name is Helen Keller.When she was only nineteen months old,she got an illness which made her blind and deaf.She couldn’t see or hear anything.So she couldn’t learn to speak.

When she was six,a young teacher came and taught her to read and write.Her name was Anne Sullivan.Later,when she was ten,Miss Sullivan took her to another teacher,Sarah Fuller,who taught her to speak.Helen put her fingers on Miss Fuller’s face and into her mouth.In this way,she learned to speak.

She went to school and became famous because she was one of the first blind and deaf person that learned to speak.She began to write books to help the deaf to speak.She also wrote books to help the blind in many parts of the world.

Her hard work and her courage make people in all countries love her.She is one of the few women whom everyone knows.
Elaine831216
这是一个关于美国名人的故事。她的名字叫海伦-凯勒。当她只有19个月大的时候,她因为生病而变得又盲又聋。她看不见也听不见,所以她不能学着说话。

当她六岁的时候,一位年轻的老师来到她家并且教她读书和写字。她的名字叫安妮-莎丽文。后来,当她十岁的时候,莎丽文老师带她来见另一位老师,莎拉-富勒,教会她说话。海伦将手指放在富勒老师的脸上,触摸她的嘴。用这样的方法,她学会了说话。

她去上学并且成名是因为她是第一个又盲又聋的残障人士学会说话。她开始写书去帮助聋人说话,她也写书去帮助世界各地的盲人。

她不懈的努力和她的勇力使全世界的人都喜爱她。她也是为数不多的众所周知的杰出女性。
上海辞书出版社
如图曲线C
这是一个关于美国著名女人的故事。她的名字叫海伦凯乐,当她19个月大时她得了一种疾病导致她变聋变瞎。她不能看也不能听见任何。所以她无法学习说话。
当她6岁时一个年轻的老师来教她学读书和写字。老师的名字叫住安,莎丽文。后来当她十岁莎利文老师带她找到另一个老师。沙拉FUTHER,这个新老师教她说话。海伦吧手指放在老师的脸上,触及老师的嘴巴。以此方式她开始学说话,她来到学校学习并且变得很出名,因为她是地一个学会说话聋哑人,并且她写了很多书帮助世界各地的盲人。
她的努力工作和她的勇气让所以国家的人们都爱戴她,她说世界是家喻户晓的女性之一
永恒国度885
这是关于一个美国妇女的故事,她叫Helen Keller。当她只有19个月大时,她生了一场病使她听不见或看不见任何东西,所以她无法学习说话。
这是第一段,第二段有空先再翻译