求翻译,汉译英。在线翻译就别来了哈!谢谢了!

CINDY不高兴,因为她妈妈叫她把昨天写的作业全部重写一次。在求职面试中表现出礼貌和对工作的积极态度很重要。雨中在人行道走路要小心路径的车辆,否则衣服会被脏水打湿。SMI... CINDY不高兴,因为她妈妈叫她把昨天写的作业全部重写一次。

在求职面试中表现出礼貌和对工作的积极态度很重要。

雨中在人行道走路要小心路径的车辆,否则衣服会被脏水打湿。

SMITH太太一直梦想着出国旅游,今年圣诞节总算成行。

这件事让史密斯太太沮丧了好久,直到飞机在纽约降落后才又高兴起来
还有英译汉
now,this particular hot dog vendor made it a practice to do at least one good deed every day
piaoyoyo
差不多是这个意思了,仅供参考哦~~~

Cindy is unhappy because her mother asks her to rewrite all yesterday's homework.
It's important to behave politely and express the positive attitude during the employment interview.
Be careful for the passed cars when you walk on the sidewalk in the rain, or your clothes will be wetted.
Mrs. Smith's dream to travel overseas has finally come true in this Christmas.
This makes Mrs.Smith upset for a long time; she doesn't become happy until the plan lands in NY.
现在,这个特殊的热狗小贩,将每天至少做一件好事作为了一种练习。