请帮我翻译一下此英语文章悬赏大大的有

GregaleXu
大概写的是:
understand you have 3 months, what have been harvested for friends and family to understand. At the dawn of chrismas eve, I wish you "happy birthday!" send apple not because at other, because you are my important person.

I want you to learn something. "do not blame your food because you have no appetite." and "what you are you do not see. what you see if your shadow." it you can understand. so please take care of yourself, it you don't treat yourself "if you shed tears when you miss this the sun, you also miss the stars."

when I am afraid, i can only hold together to form a clique, and you do not like it yourselves revealed hesitate to look. please tell my why, i am afraid to lose friends and loneliness. it you feel very ashamed. I allow you the static under heart to come. carefully arranged you in matters of the heart. see you wasting your life will regret. this is not what I imagined." they throw their shadows before them he carry their lantern on their back."

christmas eve, i wish you have a good life, good results.

(看不懂中式英文,哪位高手翻一下)

百度翻译如下:
知道你已经3个月,什么已收获了朋友和家人的理解。在圣诞前夕来临之际,祝你“生日快乐!”送苹果,不是因为别的,因为你是我重要的人。

我希望你能学到一些东西。 “不怪你的食物,因为你自己没有胃口。”和“你是什么,你看不到。如果你的影子你所看到的。”这可以理解。所以请照顾好自己,你是不善待自己,“如果如果你因错过这个流泪的太阳,你也将错过群星。”

当我很害怕,我只能抱在一起,形成一个集团,你不喜欢它自己透露犹豫的样子。请告诉我为什么,我很害怕失去朋友和孤独。它你感到很惭愧。我允许你在静态下的心脏来。精心安排你的心脏的问题。看你浪费你的生命会后悔。这不是我的想象。“他们把他们的影子在他们面前,他随身携带的灯笼在他们的后面。”

平安夜,我祝你有一个良好的生活,良好的效果。
匿名用户
认识你有3个月了,已收获了朋友和家人的理解。在平安夜的李明,我希望祝你“生日快乐”送你苹果不是因为别的,而是因为你是我重要的人。
我想你学会一些东西,“不要责怪你,因为你没有意识到”和“你所做的自己看不到,你所看到的是你的阴影”如果你能理解,所以请照顾好自己,如果你不能善待自己,“如果当你思念这的太阳时哭泣了,你也要思念星星。”

当我害怕的时候,我只能抱在一起形成一个圆圈 ,而且你不喜欢。如果你的眼睛表现出犹豫不决的眼神,请告诉我原因。我害怕失去朋友和寂寞。如果你觉得非常惭愧,我准许你静下心来,仔细整理你的心事。看见你正浪费自己的生命,我很后悔。这不是我想看到的。“他们掉丢了自己的阴影在他们用灯照亮回来的路之前。”

错误的单词太多了

纯手打 望采纳
z5203334
字太小
追问
可以放大看嘛
追答
你可以百度翻译,铅笔字看不清
eflvuqn6750
我操!你真狠。第一句认识你有一个月了。
追问
后面呢?是三个月吧
追答
还挺浪漫的。不过,里面好多错误
横須賀百恵
病句太多,根本看不懂
百度网友03cafde22
不会
追问
那你评论干嘛呢?
追答
路过