请帮忙翻译,非常感谢! 5

WHATdopeoplemakesmalltalkabout?InmostEnglishspeakingcountries,itiscommonandnecessaryt... WHAT do people make small talk about?

In most English speaking countries ,it is common and necessary to make “small talk”in some situations.

There are certain "safe" topics that people usually make small talk about. The weather is probably the number one thing that people discuss if they do not know each other well. Sometimes even friends and family members will do the same when they meet or sart a conversation.
Sports news and amusement news are both common topics. If there is something that you and the other speaker has in common, that may also be a good topic to talk about. For example, if the bus is very crowded and there are no seats to sit on ,you might talk about the reasons .people in an office might casually discuss the new paint or furniture.
There are also some topics that shouldn’t be discussed . personal information such as salaries is not done between people who do not know each other well. Compliments on clothing or hair are acceptable; however, you should never say something (good or bad) about a person's body.
Also, it is not safe to discuss religion or . Lastly, it is not clever to keep talking about a topic that the other person is not interested in .
百度网友cd5c5d7
是什么人使小谈吗?
在大多数英语国家,它是共同的,要让“闲聊”在某些情况下。
有一定的“安全”的主题,人们通常会使小谈。天气可能是最重要的,人们讨论如果他们不知道彼此。有时甚至是朋友和家庭成员也会做同样的事当他们达到或开始谈话。
体育新闻和娱乐新闻都是常见的主题。如果有什么事情是你和对方有共同点,也可能是一个很好的话题。例如,如果公共汽车非常拥挤,没有位子坐,你可以说说原因。人们在办公室可以随便讨论新的油漆和家具。
也有一些议题,不应该讨论。个人信息,如工资是没有关系的人,不知道对方很好。恭维的衣服或头发是可以接受的;然而,你不应该说点什么(好或坏)对一个人的身体。
此外,它是不安全的讨论宗教或。最后,这不是聪明的不断谈论的一个话题,对方不感兴趣。
人们闲聊谈些什么?

在大多数英语国家,这是普遍的,有必要做“闲聊”在某些情况下。

有一定的“安全”的主题,人们总是可以聊。天气可能是一件事,人们讨论数量如果不这么做,他们彼此很了解。有时甚至是朋友和家人也做同样的事情,当他们满足或sart谈话。
体育新闻和娱乐新闻都是共同的话题。如果有一些东西,你和对方有共同点,那也可能是一个好的话题谈论。例如,如果公共汽车非常拥挤,没有座位上坐着,你可能会讨论原因。在办公室的人可能会很随便的讨论新油漆或家具。
也有一些主题,不应该被讨论。个人信息,如薪水并不是之间所做的那些不彼此很了解。赞美对方的衣服或头发是可以接受的;然而,你永远都不应该说点什么(好或坏)对一个人的身体。
同时,它是不安全的谈论宗教或。最后,它不是聪明的持续讨论一个主题,其他的人都不感兴趣。

有的是用有道翻译的哦 你可以下载这个软件 不错的

参考资料: 有道翻译

匿名用户
人们的简短的谈话与什么有关的呢?在大多讲英语的国家中,简短谈话在一些情况下是很常见而且很必要的。有一些“安全”话题可以作为人们简短谈话的内容。
cuckoo麻雀
人们为什么要闲聊呢?在大多数英语国家,在某些场合闲聊是很常见也很必要的事。有些特定的“安全”话题人们常用来闲聊……